Fedezz fel új tartalmakat a Viber legújabb funkciójával!

forrás: Prím Online, 2022. június 16. 20:06

Rakuten Viber a világ egyik legnagyobb kommunikációs alkalmazása – amely Közép- és Kelet-Európában több, mint 75 százalékos piaci eléréssel rendelkezik – bemutatja saját felfedező felületét: a legújabb funkció segítségével a felhasználók az alkalmazáson belül is elérhetik kedvenc tartalmaikat. 

A Viber célja, hogy az üzenetküldésen túlmutató szuperalkalmazássá váljon, ezért az alapvető üzenetküldő funkciók mellett digitális termékek és szolgáltatások széles skáláját építette be szolgáltatási palettájába, a mobilfizetéstől kezdve a taxi- vagy ételrendelésen át egészen az időjárás-előrejelzésig számos funkció elérhető a platformon, ami kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi az alkalmazás használatát. A Csatornák most újabb hozzáadott értékkel járulnak hozzá a felhasználók digitális élményeinek javításához. 

 

 

A felhasználók a világ minden tájáról feliratkozhatnak a Viber Csatornáira, ahol érdeklődésüknek megfelelő tartalmakat követhetnek, elolvashatják a legfrissebb híreket, részt vehetnek szavazásokon és kvízekben, valamint exkluzív tartalmakhoz férhetnek hozzá. Legyen szó sportról, oktatásról, zenéről, szórakozásról, vagy főzésről, a platform rengeteg működő Csatornát kínál a különböző érdeklődési körökkel rendelkező felhasználói számára. Csak Magyarországon már több mint 100 nyilvános Viber Csatorna működik, így több millió felhasználó követheti az érdeklődésüknek megfelelő tartalmakat. 

 

"A Csatornák jelentik a következő lépést az üzenetküldő alkalmazások világának megújításában, értékes, egyedi és zökkenőmentes felhasználói élmény biztosításával. A Viber Csatornák egyre kedveltebbek, mert izgalmas és valóban lokális alkotóktól érkeznek az információk. A csevegés kéz a kézben jár a világ felfedezésével, számos témáról való tájékozódással és a tartalmak széles skálájához való hozzáférés által, mindezt egyetlen kattintással" – nyilatkozta Atanas Raykov, a Rakuten Viber vezető növekedési igazgatója.

 

 

A Viber Csatornáiban kommentelési lehetőség is van, ami nyilvános fórumot biztosít a beszélgetésekhez. Ez az egyik legnépszerűbb funkcióvá vált, mivel a túlnyomórészt digitális világunkban a közösségi élménynek egyre meghatározóbb szerepe van. 

 

A Viber nemrégiben csatlakozott a gyűlöletbeszéd elleni uniós magatartási kódexhez, ezzel pedig elkötelezte magát a diszkrimináció és az illegális tartalmak online terjedésének megelőzése és megakadályozása mellett. A kódexhez való csatlakozás biztosítja felhasználóit, hogy további intézkedéseket tesz a csatornákon található tartalmak ellenőrzésére és eltávolítására, amennyiben egy felhasználó gyűlöletkeltő megjegyzést oszt meg. Így a személyes vagy gyermekeik zavartalan és pozitív élményeiért aggódó felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a Viber gondoskodik róluk. 

 

A Viberen nagyon könnyű belépni egy csatornába: a keresősávban a vonatkozó tartalom kulcsszavára keresve máris elérhetővé válik a Csatornák változatos listája, így még egyszerűbben elérhetőek a szórakoztató tartalmak!

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15