Biztonság a tartalék áramforrásra csatlakoztatott kritikus „edge” környezetek számára

forrás: Prím Online, 2022. július 13. 13:59

Az Eaton intelligens energiagazdálkodási vállalat bejelentette, hogy új lítium-ion akkumulátoros modellel bővíti az 9PX sorozat szünetmentes tápegységeinek (UPS) választékát. Az Eaton vezető szerepet tölt be a tartalék áramellátási megoldások terén. Erre a tapasztalatára támaszkodva fejlesztette ki új szünetmentes tápegységét, amely hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít, és kisebb a helyigénye, mint a zárt biztonsági szelepes ólom-sav akkumulátorokat (VRLA) tartalmazó UPS-eké. Így ideális megoldás az „edge” környezetek és a kisebb ipari alkalmazások számára az egészségügytől az oktatásig.

Szontág Balázs

„A digitalizáció átalakítja a munkavégzést valamennyi iparágban, és egyre több vállalat támaszkodik a decentralizált IT-infrastruktúrára, hogy az adatokat közelebb hozza a végfelhasználókhoz” – mondta Szontág Balázs, az Eaton marketing menedzsere. „Éppen ezért soha nem volt még ekkora szükség megbízható tartalék energiaellátásra. Elkötelezettek vagyunk a lítium-ionos akkumulátortechnológia mellett, ennek az elkötelezettségünknek a 9PX lítium-ionos UPS-ünk is megfelel, amely gondoskodik az üzletmenet folytonosságáról és a mindig rendelkezésre álló áramellátásról korlátozott helyszíni informatikai támogatással rendelkező környezetekben is."

 

A lítium-ion akkumulátortechnológia az UPS-ek számára forradalmi újítást jelent az edge környezetekben, mivel hosszabb akkumulátor-élettartama lehetővé teszi a "set it and forget it" (állítsd be és felejtsd el) koncepció alkalmazását, amely kevés helyszíni támogatást igényel az IT munkatársaktól, az adatközpontok szakembereitől vagy a karbantartó személyzettől.

 

Az Eaton 9PX lítium-ionos UPS zökkenőmentes integrációt kínál a virtuálisgép-központú menedzsmenthez és a katasztrófaelhárításához leállások esetén. A várható élettartama nyolc-tíz év, lényegesen megbízhatóbb a VRLA-üzemű UPS-eknél, valamint kisebb a helyigénye is. Az ügyfelek az UPS-t az Eaton Gigabit hálózati kártyájával (Network-M2) együtt is megvásárolhatják, amely biztonságos, hálózatba csatlakoztathatóságot és kompatibilitást biztosít az Eaton távfelügyeleti szolgáltatásával a valós idejű energiafelügyelet és -kezelés érdekében.

 

 

A 9PX lítium-ionos UPS már kapható az EMEA-országokban, így Magyarországon is. Ha többet szeretne megtudni erről a megoldásról, látogasson el az Eaton.eu/9PX weboldalra. Az Eaton innovatív energiagazdálkodási technológiáinak teljes skálájáról az Eaton.com weboldalon tájékozódhat.

 

Az Eaton vállalat globális vezető szerepet tölt be a villamosenergia üzletágban, és szakértői tapasztalattal rendelkezik az energiaelosztás, az áramkörök védelme; az energiaminőség; a szünetmentes energiaellátás, az energiatárolás; a vezérlés és automatizálás; az élet védelme és biztonsága; a strukturális megoldások; valamint a szélsőséges és veszélyes környezeti megoldások területein. Komplett termékportfóliójának köszönhetően az Eaton mindig képes megoldásokat kínálni ügyfelei legnehezebb villamosenergia-gazdálkodási kihívásaira.

 

Az Eaton jövőképe, hogy energiagazdálkodási technológiái és szolgáltatásai segítségével jobbá tegye az emberek életminőséget és óvja a környezetet. Fenntartható megoldásokat kínálunk, amelyek segítenek ügyfeleinknek a villamos, hidraulikus és mechanikus energia hatékony, biztonságos és megbízható felhasználásában. Az Eaton 2020-as árbevétele 17,9 milliárd amerikai dollár volt, termékeinket több mint 175 országban értékesítjük. Megközelítőleg 94 000 munkavállalónk van. 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05