Több szolgáltatónál is elérhető lesz a MATCH4

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 4. 12:41

Augusztus 5-én indítja el adását Magyarország legújabb sportcsatornája, a MATCH4. A Network4 csoport televíziója már a start pillanatában elérhető lesz a Vodafone, a DIGI, a DirectOne, a Teleunion, a VidaNet, a PR-TELECOM, a PickUp és az Invinetwork kínálatában is, így a magyar sportrajongók tömegei élvezhetik például a Premier League, a LIGUE 1, valamint a NASCAR versenyeit. Emellett az ARENA4 bekerül a DIGI kínálatába, ezzel minden jelentős szolgáltató hálózatában elérhetővé válik.

Az ARENA4 az ország legdinamikusabban fejlődő sportcsatornájaként népszerűségét többek között annak is köszönheti, hogy műsoridejének mintegy felét az élő közvetítések teszik ki. Az ARENA4 hozza el a magyar nézőknek a német Bundesliga és a 2 Bundesliga, valamint az UEFA Nemzetek Ligáját, labdarúgó Eb- és vb-selejtezőket. Hétről hétre az ARENA4-en láthatók az NFL és NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság, valamint az NHL meccsei. A motorsportok rajongóinak is bőven jut néznivaló, hiszen az ARENA4 közvetíti a MotoGP és az IndyCar futamait, valamint számos gálát a küzdősportok világából (PBC és MMA/Bellator).

 

 

Az új sportadó, az ARENA4 testvércsatornájaként létrejövő a MATCH4 már az induláskor bekerül a Vodafone, a DIGI, a DirectOne, a Teleunion, a VidaNet, a PR-TELECOM, a PickUp és az Invinetwork kínálatába is. A MATCH4-re érkezik a világ legnépszerűbb futball bajnoksága, a Premier League, valamint a francia LIGUE 1. A MATCH4 kínálatához tartozik még a skót Premiership és az angol ligakupa is, ám a futball mellett más sportágak rajongói is megtalálják kedvenceiket. A hihetetlenül látványos és kiélezett NASCAR-futamokat is élőben láthatják a nézők. Érkezik még a WTA női tenisztorna és szeptemberben folytatódik a darts-idény.

 

 

Mindezek mellett Magyarország első sportstreaming szolgáltatása, az ARENA4+ is elérhető a DIGI és a Vodafone kínálatában. A platform segítségével a MotoGP nézői maguk döntik el, hogy melyik kameraállásból szeretnék nézni a futamokat és időmérőket, a Bundesliga multifeed élő statisztikai adatokkal szolgál, az NFL RedZone pedig az amerikaifutball-liga körkapcsolásos műsorának követését teszi lehetővé.

 

„Új időszámítás kezdődik a Network4 sportcsatornái számára, amelyek a világ öt top ligája közül háromból közvetítenek izgalmas mérkőzéseket. A mostani döntésekkel rendkívül széles közönséghez tudjuk eljuttatni a magyar piacon egyedülálló kínálatunkat. Jó hír ez a sportrajongóknak, akik minőségi tartalmakhoz jutnak, valamint mérföldkő a Network4 történetében is, amely a szórakoztató csatornák, a TV4, STORY4, GALAXY4 és a FILM4 mellett most már egy megkerülhetetlen sportportfólióval is rendelkezik” – mondta el Borsány-Gyenes András, a Network4 csoport vezérigazgatója.

Kulcsszavak: MATCH4 ARENA4+ ARENA4

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis magyarországi csapata. A vezető logisztikai ingatlancég a Prologis Park Budapest-Sziget II-ben egy 350 négyzetméteres festménnyel emlékezik meg a környék állat- és növényvilágáról, ezzel is felhívva a figyelmet a fenntarthatóság és az élővilág tiszteletben tartásának fontosságára.  

2024. április 22. 19:32

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50