A Bridgestone idén a négylábúakat támogatja munkatársai szavazatai alapján

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 22. 18:30

A „Kiemelkedően vonzó és felelős munkáltató címet” is magáénak tudó Bridgestone Tatabánya munkatársai már másodszor dönthettek arról, hogy melyik helyi ügyet, szervezetet támogassa adománnyal a vállalat. A „Szavazz egy jó ügyért” program keretében a kollégák a gyár belső kommunikációs felületeit használva adhatták le voksaikat, és idén – a tavalyihoz képest kétszer annyi szavazattal – a Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálatot választották meg szerencsés nyertesnek.

A vállalat nem csak globálisan, de a saját környezetében is kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, amit a kollégák is elkötelezetten támogatnak. A Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat számára hatalmas segítség az a 300.000 forintos pénzadomány, illetve a 130 kg állateledel és 150 liter macskaalom, amelyet az abroncsgyár juttatott el a szervezet számára. A Bridgestone munkavállalóinak emellett lehetősége nyílik majd arra is, hogy az állatotthon lakóinak legnagyobb örömére, önkéntes kutyasétáltatással is segítsék az alapítványt.

 

Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat

 

„Minden évben több olyan aktivitást indítunk, amellyel a környékbeli alapítványokat, központokat, közösségeket segítjük. Tudjuk, hogy ezek a szervezetek meghatározó részei a régió életének, így pedig a munkatársaink szívéhez is közel állnak azok az ügyek, amiket képviselnek. Nagy örömömre szolgál, hogy immáron második alkalommal is megszerveztük a „Szavazz egy jó ügyért” programunkat. A Tappancs Állatotthonnal nem ez az első együttműködésünk és azt gondolom, különösen fontos, hogy a Bridgestone ismét szerepet vállalhat abban, hogy az alapítvány négylábú lakói megkapják a nekik járó törődést” – hangsúlyozta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Topolcsik Melinda

 

„Nagyon sokat jelent nekünk a Bridgestone támogatása. Már többször működtünk együtt és biztosak vagyunk benne, hogy számos közös aktivitásunk lesz még. Az ilyen vállalati kezdeményezések mindig nagy erőt adnak nekünk, és jelzik, hogy jó úton haladunk. Köszönjük a Bridgestone Tatabánya minden dolgozójának, hogy szavazatukkal a mi támogatásunk mellett döntöttek. Hálásak vagyunk és örülünk minden adománynak, amivel segíthetünk a nálunk lakó négylábúakon” – mondta Balaskó Ágnes, a Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat vezetője.

 

Tiszta szívvel az állatokért alapítvány

 

A „Szavazz egy jó ügyért” program mellett a Bridgestone Tatabánya rendszeresen segíti felajánlásaival a régió szervezeteit, például a tatabányai Szent Borbála Kórházat vagy a helyi Tűzoltóparancsnokságot. A hónapban pedig az iskolakezdést előkészítve a Dózsakerti Váci Mihály Általános Iskola egyik tantermének felújítása fejeződött be az abroncsgyár támogatásával. 

 

 

A kollégák is szívügyüknek tekintik a társadalmi felelősségvállalást, ezt pedig az alábbi példa is jól mutatja: az egyik munkavállaló egy anyák napi kívánságokat valóra váltó kampányban azt kérte, hogy az ő álma beteljesítése helyett a gyár a Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány munkásságát támogassa. Az elhivatottságot a vezetőség is örömmel fogadta, így az alapítvány 100 000 Ft adománnyal gazdagodott.

Kulcsszavak: Bridgestone

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05