A minőség és az innováció vezetik a HONOR-t a jövőbe

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 24. 14:22

A HONOR aktív jelenléttel törekszik előkelő pozíció elérésére Európában, miután  Kínában már piacvezetővé vált. Az IFA 2022-n a HONOR átfogó képet ad majd arról, miként fektet be a minőségbe és az innovációba és hogyan valósítana meg egy összekapcsolt ökoszisztémát. Ehhez emberi erőforrásokba és a kutatás-fejlesztésbe invesztál, csúcskategóriás technológiákat alkalmazva. A globális K+F és innovációs képességeire építve a HONOR több mint 6000 főt alkalmaz 6 kutatás-fejlesztési központjában és több mint 100 innovatív laboratóriumában.

A HONOR a Fudan és a sanghaji Jiao Tong egyetemekkel együttműködve laborokat épít azért, hogy közösen valósítsák meg a jövő elképzeléseit, létrehozzanak előremutató új technológiákat és gondozzák a ritka tehetségeket. 

 

 

Elköteleződés a minőség mellett

A HONOR elkötelezett amellett, hogy folyamatosan minőségi termékeket hozzon létre, ehhez pedig a vállalat szigorú előírások mentén fejleszti készülékeit. Több mint 600 minőségi előírás fedi le a terméktervezés, a fejlesztés, az anyagminőség és a gyártás területeit. Minden HONOR okostelefon szigorú minőségellenőrzésen esik át, és több mint 400 termékteszten, illetve 20 globális minősítésen kell átmennie mielőtt megjelenne a piacon.

 

A HONOR intelligens gyártási ipari parkja a brand első, saját maga által finanszírozott gyára. A gyártósor 75%-a automatizált, és ennek több mint 40%-át a HONOR saját kutatás-fejlesztési csapata fejlesztette ki. Mindez lehetővé teszi, hogy 28,5 másodpercenként elkészüljön egy okostelefon. A K+F és a gyártás közti szoros együttműködés pedig biztosítja azt, hogy globálisan kiváló minőségű termékek születhessenek.

 

A HONOR elkötelezett az innovációban is, ezért stratégiai együttműködéseket épített ki globális partnereivel, és több mint 30 világhírű, nemzetközi gyártóval kötött megállapodásokat.

 

 

IFA 2022 Keynote  

A HONOR IFA 2022-es jelenléte azért fontos, mert itt megosztja elképzeléseit új korszakáról, valamint bemutatja, hogy miként készül egy összekapcsolt világgal a fogyasztók számára. Célja, hogy technológiájával könnyedebbé és hatékonyabbá tegye a felhasználók hétköznapjait. 

Kulcsszavak: HONOR

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05