Két EISA-díjjal gazdagodott a Hisense

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 4. 14:58

Negyvenedik alkalommal díjazta az Expert Imaging and Sound Association (EISA) az év legjobb audiovizuális készülékeit. A globális tévé- és szórakoztatóelektronikai piacon is egyre meghatározóbb szereppel bíró Hisense idén két díjat is magáénak tudhat: a vállalat 4K Mini-LED ULED 65U8HQ névre hallgató tévéje a “Prémium LCD TV”-k kategóriában lett a legjobb, míg a Hisense U5120GW soundbar a „Legjobb házimozirendszer” címet vihette haza. 

Az Expert Imaging and Sound Association (EISA) 29 ország 55 vezető technológiai kiadványát képviselő szövetség, amely idén negyvenedik alkalommal díjazta a televíziós, kép- és hangtechnikai termékek legjobbjait. A szakma krémje két díjat is odaítélt a Hisense-nek, a vállalat egy ULED modellel és egy házimoziszettel is elhozta a legjobbaknak járó elismerést.

 

 

Tűpontos képek, színházi hangélmény

Az EISA zsűrije által méltatott Hisense 65U8HQ ULED tévé csúcstechnológiájával hívta fel magára a zsűri figyelmét. A készülék a Full Array Local Dimming Pro-val párosított Mini-LED technológiájának köszönhetően több mint 160 egymástól függetlenül vezérelt dimmelési zónával bír és több mint 1 milliárd színárnyalatot jelenít meg, az általa alkotott kép pedig ultraprecíz, tiszta és részletgazdag. A szakértők ezenfelül a modell több mint 1000 nites csúcsfényerejét, a képernyő mozgásmegjelenítését, valamint annak széles betekintési szögét emelték ki. A Smart TV hangélményben sem nyújt kevesebbet, amelyért a Dolby Atmos-t támogató, fejlett, többcsatornás térhatású hangrendszere felel. A modell továbbá a piacon fellelhető legjobb játékfunkciókat kínálja a gamereknek: automatikus alacsony input lag módja és 120 Hz-es képernyőfrissítési frekvenciája rendkívül gördülékennyé, remegésmentessé és tisztává teszi a játékélményt.

 

A Hisense U5120GW soundbar a házimoziszett kategóriában szorította háttérbe a versenytársakat. A készülék 11 beépített, többdimenziós hangszóróval és egy 180 wattos vezeték nélküli mélysugárzóval rendelkezik, melyek segítségével 5.1.2 csatornás, éles és tiszta hangzásra képes. A Dolby Atmos, a DTS:X és a Hi-Res audio rendszereknek köszönhetően a soundbar igazi színházi hangélményben részesíti a felhasználót, továbbá hangalapú aszisztens támogatással (Google, Amazon Alexa, Apple Siri) is segíti a kikapcsolódást.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15