Új vezetők a NetLocknál

forrás: Prím Online, 2022. október 18. 11:25

Október elejétől új szakemberek csatlakoztak a Docler Holdinghoz tartozó NETLOCK Kft. vezetőségéhez. A teljes IT operáció vezetését Tichy – Rács Bálint veszi át, akinek munkáját IT igazgató-helyettesként Horváth Ádám támogatja a jövőben. Bánhegyi Katalin pedig a marketing és PR terület irányításáért felel majd, mint kommunikációs igazgató.

Új vezetők irányítják október elejétől a NETLOCK IT területét. Tichy-Rács Bálint igazgató az FGSZ Földgázszállító Zrt-től érkezett, ahol az IT terület megreformálásáért volt felelős. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett szakember a MOL Nyrt-nél kezdte karrierjét, ahol rövid időn belül már vezető pozíciót töltött be.  2017-ben kérték fel az FGSZ alkalmazásfejlesztésének, majd két évvel később a vállalat informatikai területének vezetésére. Szakmai tapasztalatai olyan területekre terjedtek ki, mint a már említett alkalmazásfejlesztés vagy éppen az innovatív megoldások meglévő rendszerekbe való biztonságos integrálása. Mindezeket az ország szempontjából is fontos, stratégiailag kiemelt területeken. Éppen ezen tapasztalatai alapján tartotta fontosnak a NETLOCK, hogy személyében egy olyan szakembert tudjon az IT területének élén, aki komoly infrastruktúrák biztonságos működtetése mellett is képes korunk digitalizációs kihívásaira adekvát válaszokat adni és informatikai rendszereket transzformálni 21-ik századi megoldásokba. A NETLOCK-nál a nemrégiben az Év fiatal informatikai vezetője díjat is elnyert Tichy-Rács Bálint feladatai egy erősen innovatív és megoldásorientált gondolkozás szervezetbe építése és az IT terület újraépítése mellett a szolgáltatáspaletta továbbfejlesztésére és a nemzetközi terjeszkedés technikai előkészítésére fókuszálnak.

 

Horváth Ádám, IT igazgató-helyettesként csatlakozott a NETLOCK-hoz. Előzőleg olyan társaságoknál foglalkozott alkalmazások tervezésével, fejlesztésével, üzemeltetésével, mint a MOL Nyrt. vagy éppen az FGSZ Zrt.. Új pozíciójában legfőbb feladatai közé tartozik majd üzemeltetési folyamatok hatékonyabbá tétele, optimalizálása vagy éppen a fejlesztési stratégia felülvizsgálata.

 

Bánhegyi Katalin szintén október elején csatlakozott a NETLOCK csapatához. A közgazdász és nemzetközi kapcsolatok elemző végzettségű szakember több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kommunikáció területén. Karrierjének elejét ügynökségi oldalon építette, többek között az Auchan Magyarországgal vagy éppen az Európai Bizottság Magyarországi Delegációjával (ma Képviselete). Az ügynökségi éveket követően több évet töltött a pénzügyi szektorban, majd a magyar tőkepiac központi szereplőjénél, a Budapesti Értéktőzsdén. Szakmai tapasztalata a kommunikáció gyakorlatilag teljes spektrumát lefedi; a szolgáltatások, márkák piaci bevezetésétől a vállalati stratégia váltás teljes kommunikációs menedzselésén át az IPO kommunikációig. A szakember feladata a NETLOCK megújulásának megjelenítése, a kommunikációs eszköztár bővítése lesz. Többek közt a szektorban rejlő óriási lehetőségek motiválták a váltásban.

 

„Megváltozott a világ. Minden a digitalizációról szól. Egyszerűség, megbízhatóság és transzparencia. Egyszerű szavak, de mögöttük óriási felelősség van. A NETLOCK-nál ezen értékek mentén szeretnénk ügyfeleinket kiszolgálni itthon és külföldön egyaránt. Ezt képviseljük az első kapcsolatfelvételtől kezdve az együttműködés valamennyi szakaszában. Az ügyfeleket más csatornákon és máshogy kell megszólítani, miközben a kommunikációban is egyre fontosabb az edukáció szerepe.” – mondta a Docler Holdinghoz tartozó NETLOCK ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: +céginfó NETLOCK

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09