Rangos díjat kapott a Delta Systems

forrás: Prím Online, 2022. október 20. 12:39

Évek óta tartó együttműködés elismeréseként Frequentis-partner díjat kapott a Delta Systems, a Delta Technologies 100%-os leányvállalata, amely ezzel az első ilyen díjjal jutalmazott magyar vállalat lett. A Frequentis AG több, mint 150 országban a nemzetközi civil és a katonai biztonsági, valamint kritikus infrastruktúra területek szolgáltatója, melyben meghatározó magyarországi partnere a Delta Systems. A vállalatok együttműködésének legnagyobb referenciája az állami tulajdonú, légiforgalmi szolgáltatást nyújtó HungaroControl Zrt. irányítási és kontrollrendszerének megvalósítása. 

A legiközlekedés hang alapú kommunikációs rendszereinek globális piacvezetőjeként a Frequentis a Delta Systems-et, a vállalat egyetlen magyarországi disztribútorának munkáját ismerte el a díjjal. 

 

„Minden projekt siker és minden elnyert ügyfél öröm számunkra. Ám amikor hosszú időszak szakmai kapcsolatát ismerik el egy díjjal érzékeny területhez kapcsolódó munkánk alapján, az kiemelkedik a többi siker közül. A Frequentis díja számunkra azt jelenti, hogy a kritikus infrastruktúra területén működő partnerek is számolnak velünk” – mondta Neuwald Tivadar, a Delta értékesítési igazgatója. 

 

A Frequentis AG a kritikus infrastruktúra rendszerek meghatározó nemzetközi beszállítója. A vállalat többek között civil és katonai légiforgalmi, légtérirányító rendszerek, valamint olyan közszolgálati funkcióval rendelkező intézmények számára gyárt irányító központokat, mint amilyen a rendőrség, a tűzoltóság, a mentők, a vasút, vagy a vízi közlekedés. 30%-is piaci részesedésével a Frequentis a hang alapú kommunikációs rendszerek globális piacvezetője a légiközlekedés szektorában. A vállalat emellett a légiforgalmi információs rendszerek, valamint üzenetküldők piacának is piacvezetője. A Frequentis több, mint 50 országban van képviseleteivel jelen és globális lefedettséggel rendelkezik. A vállalat, melynek központja Bécsben van, termékei mintegy 150 országban, több, mint 40 ezer kritikus infrastruktúra irányító munkaállomást szolgálnak ki. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50