Gyorsan növekvő romániai szolgáltatóval lépett partnerségre a Packeta

forrás: Prím Online, 2022. december 5. 20:07

A webáruházak számára automatizált szolgáltatásokat nyújtó easySales bejelenti, hogy integrálta platformjába a Packeta Magyarországi futárhálózatot. Az együttműködésnek köszönhetően az easySales szolgáltatását használó e-kereskedők hozzáférhetnek a Packeta több mint 1900 hazai átvételi pontjához, így több lehetőségük nyílik, hogy hatékonyan juttassák el termékeiket vásárlóikhoz Magyarországon.

„A futárszolgálatok nélkülözhetetlenek minden online vállalkozás életében, és gyakran rajtuk múlik, hogy a vevő elégedetten vagy csalódottan értékeli a vásárlási folyamatot. Ez az oka annak, hogy egyre több, hatékonyabb és megbízhatóbb lehetőséget kínálunk a szolgáltatásainkat használó webáruházaknak termékeik kiszállítására, és ebbe a sorba illeszkedik a Packeta Hungary integrálása is rendszerünkbe” – mondta el Ciprian Cazacu, az easySales társalapítója.

 

Kulcsrakész webáruház platform

 

Az easySales automatizált értékesítési rendszert kínál a webáruházaknak, amelyen keresztül könnyen, különösebb informatikai tudás nélkül is belistázhatják kínálatukat a különböző árösszehasonlító oldalakra és hasonló felületekre. Könnyen nyomon követhetik a náluk leadott rendeléseket, kezelhetik raktárkészletüket, vagy épp dinamikusan alakíthatják árazásukat, hogy versenyképesek maradjanak. A szolgáltatácsomag része mostantól már az is, hogy a webáruházak integrálhatják kiszállítási módjaik közé a partner futárszolgálatokat – immár a Packetát is.

 

 

Duplázódott az export szállítások száma az elmúlt évben

 

A Packeta Hungary kedvező áron szállít csomagokat Közép- és Kelet-Európa számos átvételi pontjára. A cég export forglama az elmúlt időszakban kétszeresére nőtt, míg belföldi forgalmát közel megháromszorozta. A Packeta romániai leanycégét már korábban integrálta rendszerébe* az easySales, most pedig már a magyarországi webáruházak számára is hozzáférhető a Packeta szállító hálózata az easySales ügyfeleinek is.

 

„Az easySales-szel való partnerség jól illeszkedik a Packeta Magyarország fejlesztési stratégiájába, amelynek fontos része, hogy az online áruházak és a vásárlók könnyebben férjenek hozzá a szolgáltatásainkhoz, átvételi pontjaink folyamatosan bővülő hálózatához. Ez immár több mint 13 000 átvételi pontot jelent Közép- és Kelet-Európában, ebből több, mint 1900-at Magyarországon. Ugyanakkor az online kiskereskedők is növelhetik külföldi forgalmukat, hiszen a Packeta Hungary 33 országba szállít csomagokat versenyképes áron. Ez akár a magyar webáruházak exporttörekvéseit is nagyban elősegítheti” – mondta el Mihályi Sándor, a Packeta Hungary operációs igazgatója.

 

________________

* Az integráció egy szerződést, egy rendszert, egy API-t, egy AWB-t és egy számlát jelent a felhasználók számára.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05