A Palletways négy éve indította el magyarországi hálózatát

forrás: Prím Online, 2022. december 7. 11:26

A Palletways Group négy évvel ezelőtt a biatorbágyi központtal működő magyar hálózat elindításával bővítette európai jelenlétét és erősítette tovább az exportlehetőségeket Magyarországra és Magyarországról.

Az elmúlt négy év alatt a Palletways Hungary 110 fős csapata, amely magában foglalja a sofőröket, az operatív és az irodai személyzetet, fontos szerepet játszott 550 000 belföldi és nemzetközi raklap szállításában. A 80 járműből álló flotta 240 000 tonna szállítmányt – ami 10 000 teljesen megrakott teherautónak felel meg – mozgatott meg, és a járművek közben több mint négymillió kilométert tettek meg. 

 

A biatorbágyi központtal működő magyarországi hálózat az elmúlt négy évben jelentősen bővült. Ma már 14 helyi fuvarozó céggel dolgozik együtt, ami közel 30 százalékos növekedést jelent a 2018-as indulás óta, és az ország teljes területén biztosítja szolgáltatásait. 

 

A hazai hálózat több mint 700 ügyfél szállítási igényeit kezeli, és az ország több vezető mezőgazdasági és építőipari vállalatának a logisztikai partnere. A szállítási volumen több mint 50 százaléka a kiskereskedelem és a feldolgozóipar területéről származik.

 

 

Luis Zubialde, a Palletways Group vezérigazgatója elmondta: „A magyar hálózat, amelynek teljesítménye az elmúlt négy évben felülmúlta a várakozásokat, gyorsan a Palletways Group szerves részévé vált. 

 

Az ország a 35. legnagyobb exportgazdaság a világon, és nagy hangsúlyt fektet a külkereskedelemre. A nemzetközi szolgáltatások hihetetlenül fontos és vonzó részét képezik a működésünknek, és az új hálózat elindítása számos lehetőséget nyitott meg. Míg Németország és Olaszország a földrajzi elhelyezkedésük miatt jelentős piacok Magyarország számára, az új hálózat lehetővé tette tagjainknak és azok ügyfeleinek, hogy az Egyesült Királyságban, a Benelux államokban és az Ibériai-félszigeteken működő hálózatainkban is hozzáférjenek a fogyasztók és vállalkozások nagyobb köréhez. 

 

Az új területekre való további terjeszkedés ambiciózus tervei megmaradtak. Elkötelezettek vagyunk az új piacokra való belépés mellett. Meg akarjuk nyitni a lehetőségeket tagjaink és ügyfeleik számára, hogy még több célállomásra szállíthassanak a világ minden tájára.” 

 

„Négy évvel ezelőtt indult a Palletways szolgáltatása Magyarországon. Az eltelt évek során kihívásokban nem volt hiány. Pandémia, lezárások, az ukrajnai háború – hogy csak néhányat említsek. Ennek ellenére a hazai hálózat kiváló eredményeket hozott eddig, és bízunk benne, hogy az elkövetkező években a fejlődésünk továbbra is töretlen marad” – mondta Balatonyi Balázs, a Palletways magyarországi hálózatának értékesítési vezetője.

 

Az 1994-ben az Egyesült Királyságban alapított Palletways Group 2002-ben kezdte meg európai hálózatának fejlesztését első lépésben Olaszországban. Ma már 24 országban működik, és jelenleg több mint 450 raktárral és több mint 20 depóval rendelkezik. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09