Ezeket az okostelefonokat adja el a legtöbb magyar ügyfél a Rejoynál

forrás: Prím Online, 2022. december 11. 13:22

A Samsung Galaxy S10 Plus, az iPhone 7, az iPhone SE 2020-as kiadása, valamint az iPhone 8 vezeti a Rejoy.hu-nál, a felújított mobilkészülékek piacterén a magyar ügyfelek által értékesített készülékek listáját. Érdekesség, hogy az iPhone SE (2020) egyben az egyik legtöbbet vásárolt készülék is az iPhone 11 mellett a piactéren.  Az ünnepi szezon indulását jelzi, hogy a magyarok december első hetében négyszer annyi felújított készüléket vettek a Rejoyon, mint november elején. A cég 2022. december 7. és 23. között kiterjesztett, 24 hónap garanciával, és 100 napos ingyenes visszaküldéssel ösztönzi a karácsonyra vadonatúj helyett zöldebb és gazdaságosabb alternatívát választó vásárlókat.

Szeptember végi magyarországi indulása óta az eMAG pénzügyi befektetését élvező piactér, a felújított okostelefonokat kínáló Rejoy 200 ezer eurót, vagyis közel 83 millió forintot fizetett ki azoknak a hazai ügyfeleknek, akik a cég piacterén keresztül értékesítették okostelefonjaikat. 

 

Ezektől a telefonoktól válik meg a legtöbb ügyfél

 

A Rejoy belső statisztikái szerint a magyar ügyfelek a legnagyobb számban a Samsung Galaxy S10 Plus okostelefont adják el a cég piacterén. A második leggyakrabban értékesített telefon az iPhone 7, a harmadik az iPhone SE 2020, a negyedik pedig az iPhone 8 a Rejoynál. Az ötödik helyre a Huawei P20 okostelefonja futott be.

 

pexels.com
 

Főleg felújított iPhone-ra vadásznak a magyar vásárlók 

 

A karácsonyi eladások érezhetően felpörögnek a Rejoynál is, mivel december első hetében négyszer annyi készüléket vásároltak a piactéren a magyarországi ügyfelek, mint egy hónappal korábban. A hazai vásárlók körében az Apple készülékei a legnépszerűbbek: a gyártó telefonjai közül az iPhone 11, iPhone SE (2020) és iPhone 7 típusokat rendelik a legtöbben. 

 

Szintén sokan választják az iPhone 12 minit, és a felsőkategóriás iPhone 13 Pro is a legnépszerűbb modellek között van. Az utóbbi készülék felújított példányainak népszerűsége nem meglepő, hiszen a kedvezőtlen gazdasági helyzetben az új darabok ára jelentősen emelkedett idén ősszel, a legújabb, iPhone 14 Pro több modellje gyakorlatilag hiánycikknek számít. A Samsung telefonjai közül a legtöbben a Galaxy S10 és Galaxy S21 típusokat rendelik a Rejoytól, a Huawei-mobilok közül pedig a P30 Pro a legnépszerűbb.

 

Nemzetközi trendeket követ a hazai felújítottmobil-piac

 

A felújított Apple és a Samsung készülékek népszerűsége a Rejoynál a nemzetközi trendekbe illeszkedik: a Counterpoint tanácsadó cég idei kutatása  szerint globálisan is e két márka készülékeit keresik a legtöbben a felújított mobilokat vásárlók közül. Indulása óta a Rejoytól a legtöbb felújított okostelefont Budapestről/Pest megyéből, Győr-Moson-Sopron megyéből és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből rendelték meg.

 

Annak érdekében, hogy az új készülékeknél nem csak olcsóbb, de jóval környezetbarátabb megoldásnak számító felújított okostelefont vásárló ügyfelek tökéletesen elégedettek legyenek választásukkal, a Rejoy.hu-n 2022. december 7. és 23. között megrendelt készülékekre a vállalat a szokásos 12 hónap helyett 24 hónap garanciát biztosít, illetve a szokásos 30 nap helyett 100 napos ingyenes visszaküldési/elállási lehetőséget biztosít a vásárlóknak.

 

Így működik a felújított okosmobilok piactere

 

A Rejoy.hu-n értékesített összes mobiltelefont szakemberek ellenőrzik egy 30 lépéses tesztelési folyamat során, és ha szükséges, javításokat is végeznek rajtuk, így a telefonok második esélyt kapnak, hiszen a felújított készülékek alig észrevehetően különböznek az újaktól. A piactéren elérhető telefonokat esztétikai állapotuktól függően négy kategóriába (Újszerű, Kiváló, Nagyon jó, Jó) sorolják, azonban mindegyik készülék megbízható és magas minőségi színvonalat képvisel, és mindegyikhez azonos garancia jár. A telefonok adatlapjain mindig megtalálhatók konkrét fotók is az adott készülékről, a vásárlók pedig a Rejoy által biztosított dobozban, SIM-tűvel és új adatkábellel kapják kézhez a felújított készüléket.

 

A Rejoy a legjobb magyar futárcégekkel dolgozik, és ingyenes szállítást biztosít a magyar ügyfeleknek: a vásárlók a megrendelés visszaigazolásától számított átlagosan 1-3 munkanapon belül megkapják a megrendelt felújított telefont.  A cég magyar nyelvű, online ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között érhető el e-mailben és a Rejoy közösségi platformjain (Facebook, Instagram).

Kulcsszavak: okostelefon Rejoy

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05