Szövetségre lépett a H1 Systems és a MyActionCam

forrás: Prím Online, 2022. december 21. 14:32

A Best Managed Companies díjjal is elismert H1 Systems Mérnöki Szolgáltatások Kft. jelentős tulajdonrészt szerzett a drón megoldásokban úttörő MyActionCam Magyarország Kft-ben, amelynek köszönhetően a két cég 2023-tól közösen építi jövőjét több dinamikusan fejlődő technológiai területen is. A hasonló alapértékeket valló és a piacon kiemelkedő szakmaiságot képviselő 100% -ban magyar tulajdonú vállalatok elkötelezettek a folyamatos fejlődés és megújulás mellet, így a létrejött megállapodás új szintre emeli a precíziós drón szolgáltatások lehetőségeit a mezőgazdaság, az ipar és a biztonsági piac területein egyaránt.

A mintegy 30 éve alapított H1 Systems piacvezető a hazai adatközponti, a különböző energetikai és biztonságtechnikai megoldásokban, a világ leg-energia és költséghatékonyabb szervertermének megalkotója a svédországi Bodenben, valamint az ázsiai régió legfejlettebb TIER3 minősített szerverközpontjának tervezője a vietnámi Ho Chi Min City-ben. A műszaki tervezéssel, kivitelezéssel és üzemeltetéssel kapcsolatban is belső kompetenciákra építő középvállalat nagy hangsúlyt fektet az új és innovatív műszaki területek integrációjára, amely stratégia sikerességét az ügyfél elégedettség magas szintje is igazolja a stabil piaci jelenlét mellett. 

 

 

A MyActionCam 2008-as indulása óta kulcsszerepet tölt be a drónok és a viselhető videó eszközök magyarországi bevezetésében és piacvezető a vállalati drón szolgáltatások területén. A szintén magas szakmai kompetenciákkal bíró cég a minősített pilótaképzés, az egyetemi kurzusok és a szaktanácsadás mellett a drónkoalíció alapító tagjaként a szabályozási környezet piaci igényekhez való alakításának hatékony támogatásával is hozzájárul a terület fejlődéséhez, amely nemcsak ügyfeleik, hanem a teljes piac számára is markáns hozzáadott értékkel bír. A vállalati és állami szegmens mellett a fogyasztói területen is aktív MyActionCam egyfajta viszonyítási pont a technikai eszközök szervizelésében, üzemeltetésében és az ügyfelek számára nyújtott egyéb szolgáltatások terén is. 

 

A vállalatok hasonló értékrendjének, szakmai hozzáértésének és a különböző szegmensekben elért piacvezető pozícióinak köszönhetően az akvizíció valódi lépéselőnyt biztosít a jövő technológiáira nyitott ügyfelek számára. A precíziós drón és gépi látás megoldások a mesterséges intelligencia közreműködésével hatalmas fejlődési lépcsőt jelentenek a mezőgazdaság, az energiaipar vagy a védelmi ipar számára, amely területeken a két cég tovább kívánja erősíteni kompetenciáit és pozícióit. A már folyamatban lévő K+F tevékenységek és a vállalatok egyéb innovációs törekvései mellett új üzleti területekre is kiterjedő portfólió kidolgozása, valamint a régiós piacon való terjeszkedés is a közös stratégia fontos részét képezi. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09