Folytatja a bővülést az EY GDS Magyarországon

forrás: Prím Online, 2022. december 21. 16:01

Tovább bővül a Magyarországon már egy éve működő EY Global Delivery Services (EY GDS), az EY globális szolgáltató központja. A nemzetközi ügyfelek számára adó-, számviteli és technológiai szolgáltatásokat nyújtó vállalat jelentősen növelné a hazai munkatársak létszámát a következő három évben. Indulása óta az EY GDS mintegy 100 munkahelyet hozott létre az országban, 2023-ban pedig már összesen 300-an dolgoznak majd a cég budapesti irodájában.

Az EY GDS két évtized alatt világszintű, magas hozzáadott értéket nyújtó szervezetté vált, amely az EY tagvállalataival közösen segíti az EY ügyfeleit a sikeres növekedésében, vállalatirányításában, vagy éppen átalakításban. A társaság globálisan 69 000 szakembert foglalkoztat 20 városban és 10 országban, Magyarország mellett Argentínában, az Egyesült Királyságban, a Fülöp-szigeteken, Indiában, Kínában, Lengyelországban, Mexikóban, Spanyolországban és Srí Lankán, miközben folyamatosan növeli jelenlétét Európa kulcsfontosságú piacain. Az EY GDS Magyarország munkatársai a piacvezető GDS Tax csapatának tagjai, akik az EY szakértőivel világszerte szorosan együttműködve oldják meg a nemzetközi ügyfelek komplex üzleti és adózási kihívásait a vállalat saját alkalmazásai és hálózatai segítségével. 

 

„A globális gazdasági kihívások ellenére az eredeti tervek szerint folytatódik az EY GDS bővülése az elkövetkező években. Továbbra is stratégiai prioritás számunkra, hogy nemzetközi ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk élvonalbeli technológiánk, megoldásaink és tapasztalt szakembereink segítségével" – hangsúlyzta Dominik Wozniak, a budapesti GDS integrációs vezetője. „Büszkék vagyunk sokszínű és befogadó vállalati kultúránkra, ahol munkatársaink hosszú távú karrierben gondolkodhatnak, folyamatosan képezhetik magukat, miközben olyan tapasztalatokat és készségeket szerezhetnek, amelyek segítségével nem csak magukból, de másokból is kihozhatják a legtöbbet."

 

„Vállalatunk piacvezető a nemzetközi adóügyi szolgáltatások terén. Ügyfeleink részéről világszerte nagy igény mutatkozik a digitális átalakulást segítő és az innovációvezérelt szolgáltatások iránt. Ennek megfelelően tovább szeretnénk bővíteni a Magyarországon dolgozó munkatársaink létszámát, különös tekintettel a direkt, indirekt és vállalati adózással kapcsolatos adótanácsadás, a bérszámfejtés és a külföldi munkaerő alkalmazását érintő szolgáltatások, valamint a transzferárazás és a számviteli szolgáltatások területén. A csapattagok többsége tapasztalt, vezető pozícióban dolgozó szakember, akik integrált szolgáltatásokat nyújtanak az Egyesült Államokban és az EMEA-régióban működő nemzetközi ügyfeleinknek. Ugyanakkor a szervezet a hazai egyetemekkel is keresi az együttműködést, hogy átadhassa értékes piaci ismereit és segítse a tehetséges fiatalok fejlődését" – tette hozzá Havasi Zoltán, a GDS Hungary adóügyi vezetője.

 

Az EY GDS számos tanulási és fejlődési lehetőséget kínál a kollégáknak, minden munkavállaló megszerezheti például az EY Tech MBA és az EY Masters in Business Analytics képesítést. Ezeket a diplomákat a Hult International Business School adja ki, amelyet a világ legjobb üzleti iskolái között tartanak számon. Mindemellett ez az első teljesen akkreditált vállalati MBA, amely beosztástól és pozíciótól függetlenül elérhető, és minden EY-alkalmazott számára teljesen ingyenes. Az EY GDS Badges programnak köszönhetően a munkatársak egy innovatív, virtuális tanulási modell keretében fejleszthetik technológiai, vezetői és üzleti készségeiket.

 

2021-ben az EY GDS Hungary nyerte el a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) által odaítélt Év Befektetője elismerést „Az Év Szolgáltató Központ Beruházása” kategóriában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50