Új kereskedelmi vezető a CETIN Csoportnál

forrás: Prím Online, 2023. március 15. 09:58

A közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője, a CETIN Csoport új kereskedelmi vezérigazgató-helyettessel erősíti vezetői csapatát. A távközlési ágazatban több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező Erhan Kilic márciusban csatlakozott a vállalathoz.

Új pozíciójában Erhan Kilic felügyeli a CETIN Csoporthoz tartozó valamennyi vállalat – így a független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. – kereskedelmi tevékenységét.

 

Erhan Kilic a törökországi Nortel Networksnél, majd a Turk Telekom mobilszolgáltató részlegénél, az Ariánál kezdte pályafutását. Később az Alcatel-Lucent/NOKIA Bell európai központjában, Belgiumban dolgozott. Az elmúlt négy évben a NOKIA vezetékes hálózatáért felelt Dél-, Közép- és Kelet-Európában, illetve a Független Államok Közössége országaiban. 

 

Erhan Kilic

 

Erhan Kilic Gentben a Vlerick Business Schoolban Executive MBA diplomát, Isztambulban, a Yildiz Műszaki Egyetemen pedig elektronikai és távközlési mérnöki diplomát szerzett.

 

„Erhan Kilic tapasztalt szakember, aki megerősíti pozícióinkat a mobil- és internetszolgáltatók kulcsfontosságú technológiai partnereként, és továbbfejleszti üzleti lehetőségeinket a komplex szélessávú szolgáltatások dinamikusan fejlődő területén" – mondta Juraj Šedivý, a CETIN Csoport vezérigazgatója és igazgatótanácsi tagja.

 

„Izgalommal várom az új kihívásokat Közép-Európában – mondta Erhan Kilic. – A CETIN-csoport valamennyi piacán folyamatban vagy tervben van a mobilhálózatok 5G-korszerűsítése. A nagy sebességű vezetékes és vezeték nélküli megoldások kombinációja a digitális szolgáltatások új generációjának elterjedését teszi lehetővé a fogyasztói és az üzleti szegmensek számára egyaránt.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50