Megjelent az F-Secure Anti-Virus for Firewalls on Linux

, 2001. március 6. 18:59
Az új szoftvermegoldás házirendalapú, központi felügyelet mellett a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja a gyorsan népszerűsödő Linux operációs rendszeren.
Az F-Secure Corporation elérhetővé teszi tűzfalakhoz készült vírusvédelmi szoftverének nyílt forráskódú platformon futó változatát. Az OPSEC CVP kompatibilis tűzfalakkal együttműködő F-Secure Anti-Virus for Firewalls on Linux termék megkerülhetetlen védelmet nyújt az interneten terjedő vírusokkal és kártékony programokkal szemben.

Mint az F-Secure Policy Manager termékcsaládjának többi terméke, az Anti-Virus for Firewalls is házirendalapú szabályrendszer keretén belül üzemel, a felhasználók számára észrevehetetlenül. A gyakorlatban a házirend bevezetése, felügyelete és karbantartása a felhasználók munkájának megszakítása nélkül végezhető el.

A könnyű használhatóságon túl az észrevehetetlen működés további előnye, hogy a beérkező levelek mellékletei felhasználói beavatkozás nélkül, automatikusan vírusmentesítésre kerülnek. A felhasználók nem tudják megkerülni ezt a hálózati szolgáltatást, mivel a védelem az átjáró szintjén valósul meg. Az internetre kapcsolódó tűzfalakon átmenő HTTP, FTP és SMTP forgalom automatikus átvizsgálásával az F-Secure Anti-Virus on Linux még. azelőtt megállítja a vírusokat, hogy azok kárt tehetnének a vállalati hálózatban.

Kulcsszavak: security F-Secure vírus

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05