Ügyvitelbe integrált e-kereskedelem

, 2001. március 22. 14:03
Az egyes webhelyek lényeges testre szabása nélkül tudják a most bejelentett Scala Connectivity Solution alkalmazói egyetlen együttműködő kereskedelmi hálózatba kötni leányvállalataikat, ügyfeleiket, partnereiket és szállítókat.
Az iScala Manager (a rendszerek között áramló információt az üzletmenetnek megfelelően feldolgozó automatizált „szoftverrobot”) és az adatforgalmat kezelő iScala Data Exchange Server kombinációja az adatok szinkronizálása mellett az üzleti folyamatok automatizációját is megoldja, így a megrendelésküldés, a rendelés-visszaigazolás fogadása, az adatok tárolása, a megfelelő számla kiadása és feldolgozása például egyetlen emberi beavatkozás nélküli folyamat. A paraméterezett szabályokra támaszkodó iScala Manager rendellenesség észlelésekor elektronikus levelet vagy SMS üzenetet küld és a más gyártótól származó alkalmazásokkal való adatcserét is „levezényli”. Mivel a hasonló alkalmazásokkal ellentétben az iScala intelligens tranzakciókezelőit maga a Scala Connectivity Solution tartalmazza, szükségtelenek a testre szabott programrészek.

A hagyományos ügyviteli rendszerek szállítói ez idáig kisebb figyelmet fordítottak az e-kereskedelem kézi tranzakcióinak automatizálására. EDI-t vagy XML-t használva az adatok puszta átvitelére koncentráltak, komoly adminisztratív terhet róva így a tranzakciók adatainak kézzel való ismételt bevitelével a felhasználókra. „Ezt figyelembe véve fejlesztettük ki a nemzetközi e-kereskedelmi együttműködést támogató és a cégek internettel kapcsolatos beruházásait maximáló – s így az értékesítés mellett a cég egészére nézve előnyöket kínáló adatcsere-kiszolgálónkat (Data Exchange Server) és Connectivity Solution megoldásunkat” – mondta David Topping, a Scala marketingügyekért felelős alelnöke.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09