Bakancsos világjárók

Lépesfalvi Zoltán, 2001. április 10. 22:58
Utazási iroda vagy extrém sport? Döntsék el, a www.telesport.hu oldalán mindenesetre az extrém címszó alá került a www.bitour.hu, az íjászat, a vadvízi kajakozás és a hegymászás közé.
A lényeg: összejött egy baráti társaság, tagjaiban az volt a közös, hogy utazni akartak. Elindultak stoppal Marokkóba, aztán elmentek hegyet mászni Albániába. Utazni jó - mondják, és az élményt másokkal is meg akarják osztani. Figyelmeztetnek, hogy aki velük tart, nem számíthat első osztályra szóló repülőjegyre, ötcsillagos szállodára, de még a kötelező látnivalókat megmutató idegenvezetésre sem.

Ezzel szemben kell hátizsák, bakancs, kulacs, hálózsák és elemlámpa. Kínálják Nepált, a Szaharát, az olasz tűzhányókat, a kenyai oroszlánokat, az erdélyi erdőket, a skót felföldet. Néhány utat csak az elszántaknak ajánlanak, a ritka és egzotikus felvételeket azonban a fotelból is bárki megnézheti. Utasaik számára pénzdíjas fotópályázatot hirdettek, az utóbbi évek terméséből látványos a felhozatal - szépséghiba, hogy a sor még február végén is az 1999-es eredményhirdetéssel zárult.

Kulcsszavak: website sport

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50