Allied Telesyn: teljes megoldás adathálózati eszközökkel

Kovács Attila, 2001. április 23. 21:09
A médiakommunikációs eszközök gyártójából a teljes, végponttól végpontig terjedő hálózati rendszerek egyik vezető szállítójává váló Allied Telesyn (ATI) cég CeBIT utáni nemzetközi sajtókonferenciáját rendezték meg április 23-án Bécsben. Az eseményre a kelet-közép-európai országok gazdasági és szaksajtójának mintegy száz képviselőjét – köztük kilenc magyar újságírót – hívták meg.
Miodrag Szundics, az ATI európai értékesítési alelnöke megnyitójában hangsúlyozta: a teljes hálózati megoldás nyújtására felkészült cég 2000-ben 400 millió dollár árbevételt realizált.

Andreas Beierer európai marketingigazgató bemutatta az ATI a CeBIT-en megjelent és a közeljövőben piacra kerülő új termékeit, illetve a fő megoldások hálózati építőelemeit. A Layer 3 kapcsolók terén az év elején bevezetett 10/100, illetve 100 megabit/sec-os, 24 és 48 portos Rapier kapcsolók kiegészültek a gigabit/sec-os, hatportos Rapier G6, G6F /SX és G6F /LX gerinchálózati modellekkel. Újdonságnak számítanak a Rapier gigabit Ethernet uplink modulok, a Rapier WAN hálózati elérési modulok és a max 64-portos VLAN hálózat AlliedWare nevű Layer 2 szoftvere. Szintén a CeBIT-en mutatták be először az AT-AR240/250 és AT-AR824/816F jelű új elérési útválasztó berendezéseket. A biztonságtechnika terén az ATI a Nemesis tűzfallal, valamint virtuális privát hálózati (VPN) technológiával mutatkozott be. A közeljövő terméke a cég 2,4 GHz vezeték nélküli LAN megoldása, valamint ADSL routere.

Piero Bottini, az ATI rendszerek marketingjéért felelős alelnöke „IP all the Way” című prezentációjában cége szélessávú-stratégiáját ismertette, amelynek lényege: az Ethernet költséghatékonyságának kombinálása a szolgáltatásminőséggel (QoS) és az osztott TdM (DTM) száloptikai alapú kapcsolási technológiával. Az ATI szélessávú termékei között megtalálhatók az Ethernet konverterek és Ethernet multiplexerek éppúgy, mint a már említett kapcsolók, routerek és értéknövelt szolgáltatások.

Az ATI termékeinek disztribúcióját Magyarországon az Ingram Micro, Conet, Welltrade, X-byte és a LAN Kft. látja el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50