50 ezren a Mailboxban

, 2001. április 28. 08:40
A mailbox.hu aktív felhasználóinak száma az utóbbi két hónapban 25%-os növekedést ért el, s ezzel a szolgáltatást mostantól nemcsak a webmail minősége, hanem a kiszolgált felhasználók nagyságrendje is figyelemreméltóvá teszi.
A számos megoldásában piacvezető Mailbox egyik nagy vonzereje a nagy tárterület (10 MB), amely fizetős megoldással tovább is növelhető. Ez utóbbi a magyar internetes piacon egyedülálló ajánlata a Mail Hungary Kft.-nek.

Fodor Géza, a cég ügyvezetője elmondta: "A fejlesztési irányaink kijelölésében továbbra is az internetes kommunikáció még jobb kiszolgálására törekszünk. Számos olyan újdonság van még a tarsolyunkban, ami ha lehet, még a meglévőnél is hasznosabbá és szerethetőbbé teszi a MailBox levelezőrendszert."

Az ingyenes e-mail szolgáltatás mellett tovább erősödtek a cég e-mail outsourcing pozíciói is. Ezzel a szolgáltatással vállalatok levelezőrendszereit váltják ki, amely lehetővé teszi, hogy a meglévő e-mail szerverek fizikailag is felszabaduljanak, s a Mailbox funkcionalitásával megegyező webmail rendszert kapcsoljanak be a cég regisztrált domainnevéhez igazítva, illetve a meglévő vállalati arculathoz testre szabva.

Kulcsszavak: Mail Hungary onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05