Új kapcsolatok, új árufajták

, 2001. május 3. 21:41
A magyar online áruházak élvonalában működik az ArecoTrade online irodaszer-áruháza, az ArecoNet, ahol jóval több, mint ötezer árucikk és több tucat márkapartner közül választhatunk.
Az ArecoNetnek nemcsak az árukínálata, hanem a forgalma is folyamatosan nő, igazolva Jávorszky Márta, a cég tulajdonos-vezetője vélekedését, aki egyre biztosabb benne, hogy érdemes mind több energiát, fejlesztést, professzionalizmust vinni az online kereskedelembe, s ennek jegyében vállalta az ISO minőségbiztosítási rendszer bevezetését is.

Az idei Info újdonságai a Durable cég számítástechnikai kellékei, amelyeket a kiállítás látogatói nemcsak virtuálisan, hanem kézzelfogható valóságukban is megcsodálhatnak. Az újdonságok sorát gazdagítják a JVC irodai kisgépei, valamint a Pilot cég CD-markerei, amelyekkel ugyancsak az Infón találkozhat először a nagyközönség az ArecoTrade kínálatában. Persze aki internetsebességre törekszik, az megelőzheti őket a www.areconet.hu címen működő online áruház kínálatában böngészve.

Kulcsszavak: onlineszolg Areco

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05