A Pöri-szív

Lépesfalvi Zoltán, 2001. május 10. 09:01
Ha már virtuális (sport)múzeumban járunk, érdemes bekukkantani az eldugott sarkokba is. Az egyik link a kis klubok között bemutatja a Kispörkölt elnevezésű futballcsapatot is. (Bonyolultabb elérhetősége: www.inf.bme.hu/~szantoz/kisporkolt.)
A csapat egy tíz évvel ezelőtti Challenge Dayre alakult meg, de nem akadt ellenfele, lévén azon a helyszínen az egyedüli jelentkező. A játékosok mégsem akasztották szögre a cipőjüket, hanem további meccslehetőségeket kerestek, és a dicsőségtablójuk tanúsítja, hogy azóta számos sikert értek el a kispályás, illetve a terembajnokságokban. A tudósításokból bárki láthatja, hogyan segítette diadalra a csapatot a Pöri-szív a Dundi United vagy az Ólomláb gárdája ellen.

A honlapon a szurkolók kiemelt szerepet kapnak. Joggal, hiszen arra még nem volt példa, hogy néző nélkül kezdődjön el a Kispörkölt meccse, egy-egy rangadóra pedig akár tízfős tömeg is összeverődik. A különböző elnevezésű szurkolói csoportosulások egy emberként állnak a futballisták mögött, a Pöri Hooligans esetében nem is indokolt a többes szám, mert egyelőre csak egytagú a szervezet. Az internet a határokon túlra is elvitte a Kispörkölt hírét, egy ohiói magyar család a távolból drukkol a csapatnak.

Kulcsszavak: website sport

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50