Grepton, ICON: új Microsoft Támogató Központok

, 2001. május 7. 08:37
A Grepton Informatikai Rt-vel és az ICON Kft.-vel immár négyre emelkedett a Microsoft Támogató Központok száma Magyarországon.
Mindkét Microsoft Gold Certified Partner védjegyet elnyert informatikai vállalat a szoftvergyártó cég által támasztott szigorú feltételeknek tett eleget. A védjegy elnyerését legkevesebb hét vizsgázott Microsoft-szakember, a Microsoft szerver termékeinek területén bizonyított szaktudás és a magas színvonalú terméktámogatási szolgáltatásokhoz megfelelő infrastruktúra felmutatása teszi lehetővé.

Azok a gazdálkodó szervezetek, melyek informatikai infrastruktúrájukat ezen cégek szakembereire bízzák, magas szintű szaktudást és üzemeltetési tapasztalatot, a szerződés szintjétől függően 5x8 órás vagy akár napi 24 órás rendelkezésre állást, helyszíni kiszállást és üzemeltetési konzultációkat várhatnak az új támogató központoktól. A minősítést frissen elnyert központok szolgáltatási portfóliója a telefonos problémamegoldástól kezdve a rendszeres helyszíni jelenléten és szaktanácsadáson át egészen az ügyfél igényeihez szabott csomagok kialakításáig terjed.

A Microsoft szervertermékei vonatkozásában ügyfelei számára szinte kizárólag a hivatalos Microsoft Gold Certified Partnereket ajánlja. A Compaq és a Synergon után a Grepton és az ICON Gold Certified minősítével immár bármilyen nagyságú vállalat megtalálja a számára legmegfelelőbb szolgáltatást a Microsoft aranyfokozatú partnereinél.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09