T-Systems debis: új márkanév a magyar piacon

, 2001. május 31. 13:27
Új cég, új márkanév jelenik meg a magyar informatikai piacon, a DaimlerChrysler Services AG és a Deutsche Telekom alkotta joint venture, a T-Systems. A két magyarországi debis cég, a debis IT Services Unisoftware Kft., valamint a debis IT Services Dataware Kft. viseli a T-Systems márkanevet.
A Deutsche Telekom által létrehozott szolgáltató, a T-Systems egyesíti a telekommunikáció és az informatika területének legfejlettebb szolgáltatásait, s kínál az egymást kölcsönösen erősítő szakterület egyesítésével átfogó, rendszerszemléletű portfoliót.

„A Deutsche Telekom a világon az elsők közül szolgáltatja egy kézből az IT és TK szolgáltatásokat. A többi piaci szereplő vagy csak az egyikre, vagy csak a másikra koncentrál, vagy stratégiai szövetségben kínálja ezeket” – mondta Vinkovits László, a debis IT Services Unisoftware ügyvezető igazgatója.

A debis IT Services Dataware Kft. tulajdonosi struktúrájában a mostantól T-Systems márkanevet viselő debis IT Services 51%-ban, míg a magyar tulajdonosokból álló Dataholding ’98 Rt. 49%-kal van jelen.

A T-Systems márka másik hazai képviselője a jelenleg több mint 130 főt foglalkoztató T-Systems debis IT Services Unisoftware Kft.

A T-Systems, Európa második legnagyobb rendszerházaként, világszerte több mint 20 országban van jelen.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05