UPS-gyártóval bővül a GE Digital Energy

OTS - Cégvonal, 2001. június 11. 08:36
A GE Digital Energy bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött a szünetmentes tápegységeket (UPS) és a hozzájuk kapcsolódó szoftvereket előállító, európai központú IMV cég felvásárlásáról.
Az IMV, melynek profi partnerekre támaszkodó hálózata több mint 80 országra terjed ki, különféle teljesítményvédelmi megoldásokat nyújt, amelyek az egyszerű szünetmentes tápegységektől a nagy elosztó hálózatokig terjednek. A felvásárlás részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Az ügylet révén a GE Digital Energy olyan termékekre és szolgáltatásokra tesz szert, amelyek nagyszerű lehetőségeket nyújtanak technológiájának korszerűsítéséhez és jól kiegészítik eddigi kínálatát. Ezzel a lépéssel a cég még inkább alkalmassá válik arra, hogy olyan magas színvonalú termékekből és szolgáltatásokból álló átfogó portfóliót kínáljon ügyfeleinek, amelyek hosszú távon is lehetővé teszik az egyenletes és megbízható energiaszolgáltatást.

Rendszerekkel foglalkozó csoportja újszerű, rendszertechnikai tartalék- és aktív áramforrásokat kínál az olyan kulcsfontosságú energiafelhasználóknak, mint a csúcstechnológiát alkalmazó iparágak és az internetes infrastruktúra.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50