A Vivendi fenntartja érdeklődését az Antenna Hungária iránt

MTI Sajtóadatbank, 2001. június 15. 07:35
A Vivendi fenntartja az érdeklődését az Antenna Hungária (AH) Rt. megvétele iránt, de ez nem érvényes minden időpontra - közölte Polányi Sándor, a Vivendi Telecom Hungary vezérigazgatója csütörtökön az MTI-vel. A vezérigazgató elmondta: amikor jövőre elkezdődik a távközlési verseny, akkor már ebből a szempontból egy másik időszak lesz.
Polányi Sándor hangsúlyozta: akkor kívánják szakmai befektetőként megvásárolni az AH-t, ha vele együtt gyorsabban tudja stabilizálni a Vivendi Telecom Hungary a magyarországi piacon már megszerzett második helyét. Polányi Sándor ugyanakkor hangsúlyozta azt is, hogy az elmúlt hónapokban nem történt változás az Antenna Hungária privatizációjával kapcsolatban. Hozzátette: nem pénzügyi befektetőként akarnak tulajdonosai lenni az AH-nak.

A vezérigazgató kifejtette: ha a tulajdonos részéről kialakul egy tiszta kép arra vonatkozóan, mit kíván tenni az AH-val, a Vivendi is el tudja dönteni, érdemes-e leülnie tárgyalni. Az MTI érdeklődésére az igazgató elmondta, hogy nagyon pontos elképzeléseik vannak arról, hogyan integrálnák a két céget, ám ennek részleteit nem ismertette. Utalt azonban arra, hogy a piaci versenyben egy bizonyos méret elérése nagyon fontos, s ráadásul a Vivendi olyan nemzetközi kommunikációs cég, amelynek több televíziós műsora is van. A vezérigazgató ezzel összefüggésben kifejtette azt is, hogy a Vivendi számára hasonlóan más vállalkozásokhoz prioritás az ügyfélszerzés. Hozzátette: az AH tevékenységéből adódóan nagyon sok háztartáshoz eljut, s ezt az előnyt ki lehetne használni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50