A General Electric több millió dolláros szerződést írt alá az IFS Aviation Software-re

, 2001. június 18. 11:01
A Magyarországon 1 éve jelen lévő IFS, a Paris Airshow 2001 kiállításon (a legjelentősebb repülési és űrhajózási kiállítás)bejelentette, hogy több millió dollár értékű szerződést írt alá a GE Engine Services-szel, az IFS Aviation software alkalmazására, a GE Engine Services világszerte több, mint 60 létesítményből álló hálózatában.
Az előzetes software-licenc 4500 felhasználót tartalmaz, valamint további 4500 felhasználó hozzáadásának lehetőségét. A GE Engine Services és az IFS abban is megegyeztek, hogy közös marketing tevékenységgel segítik az IFS Aviation software bevezetését a kereskedelmi repülési karbantartás, szervizelés, valamint generálozás (MRO - Maintenance Repair Overhaul) területén. A kereskedelmi MRO informatikai rendszereinek piaca éves szinten meghaladja az 1 milliárd dollárt.

Ezen szerződés eredményeképpen a GE Engine Services az IFS integrált repülési software megoldásának kizárólagos disztribútora lett a kereskedelmi légitársaságok és az MRO szervezetek piacán. A GE lesz felelős az értékesítésért, a marketingért és az implementációért, míg az IFS adja az integrált szoftvermegoldásokat és képzéseket, melyek a kereskedelmi légitársaságok MRO szervezeteinek összetett IT igényeinek megfelelően kerültek kialakításra.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50