Online Compaq szervizszolgáltatás

, 2001. június 20. 12:39
A Compaq Computer Magyarország Kft. szervizigények bejelentésére mostantól a www.compaq.hu/weblog oldalon is lehetőséget nyújt, megadva ezzel a lehetőséget felhasználóinak, hogy a nap bármely szakában támogatást kérhessenek Compaq gépeik szervizeléséhez.
A Compaq ezen új online szolgáltatása ma nem csupán korszerű és kényelmes, de lényegesen felgyorsítja a segítségnyújtás folyamatát is: a bejelentés sikeres átvételét követően a megrendelő egy visszaigazolást kap e-mailen, mely tartalmazza a bejelentés azonosító számát, ezt követően 4 órán belül, telefonon keresik fel szakembereink az ügyfelet. A weboldal továbbá fontos információforrás is a bejelentő ügyfél számára, hiszen a szervizfolyamat ugyanitt nyomon követhető. A program már sikeresen működik Európa számos országában és mostantól hazai felhasználók számára is hozzáférhető.

Az ügyfelek további kérdéseiket Compaq termékeket, megoldásokat illetően a cég http://www.compaq.hu/support/ask/ oldalán tehetik fel, és a kérdéseket a rendszer automatikusan megválaszolja (angol nyelven).

Kulcsszavak: Compaq-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09