Biztonságos webes kapcsolat a külvilággal: Novell iChain 2.0

, 2001. június 29. 12:16
A Novell fellebbentette a fátylat a Novell iChain 2.0 termékről, amely a cég webes biztonságtechnikai szoftverének gyorsabb, skálázhatóbb és rugalmasabb verziója.
Az iChain használatával a szervezetek biztonságossá tehetik webes környezetüket, szabályozhatják a felhasználói jogosultságokat, és egyetlen belépési ponton keresztül biztosíthatnak elérést szinte az összes web-alapú alkalmazáshoz és tartalomhoz. Az iChain legújabb verziója sok újdonságot és fejlesztést ajánl vásárlóinak:

XML-alapú űrlapok – Az XML technológia kihasználásával az iChain egyetlen bejelentkezéssel hozzáférést biztosít szinte minden web-alapú alkalmazáshoz és adathoz, további programozás és plug-in modulok nélkül.

Fejlett hitelesítés – Az iChain lehetőséget biztosít vásárlóinak a token-alapú hitelesítő eljárások vezető szállítói, például az ActivCard, az RSA Security és a Vasco által fejlesztett technológiák használatára a web-alapú rendszerekben a jelenleg elérhető felhasználónév/jelszó, smart kártyák és tanúsítvány-alapú módszerek mellett.

Továbbfejlesztett menedzselhetőség – Az új rendszermenedzselést segítő varázslók az iChain alapvető telepítésének időszükségletét több mint egy napról két órára csökkentették le.

Jobb skálázhatóság – A vásárlók gyakorlatilag korlátlan számú iChain szervert fűzhetnek össze az akár milliós nagyságrendű hitelesítési igénylések zökkenőmentes kezeléséhez.

Nagyobb teljesítmény – Az iChain új verziója lényegesen gyorsabban dolgozza fel a hitelesítési igényléseket, a felhasználók így gyorsabban csatlakozhatnak a webes erőforrásokhoz.

A Novell iChain 2.0 szoftver 2001 harmadik naptári negyedévében jelenik meg.

Kulcsszavak: Novell security hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50