Building Broadband megoldás a Ciscótól

, 2001. július 6. 16:51
A Cisco Systems Magyarország tájékoztatása szerint a cég létrehozta az első olyan teljes körű megoldást, amellyel nagy sebességű, szélessávú kapcsolat biztosítható több épületből álló komplexumokban.
Ezek a hálózatok - amelyekre olyan szolgáltatások épülhetnek, mint a nagy sebességű internet-hozzáférés, VPN/vállalati hozzáférés, vagy az IP alapú hang- és multimédia-szolgáltatások - új bevételi forrást jelenthetnek a szolgáltatók és az épülettulajdonosok számára egyaránt. Első alkalom, hogy a szállodák, épületfenntartók vagy felsőoktatási intézmények egy gyártótól szerezhetik be a szélessávú hozzáférés összes szükséges összetevőjét: hálózati infrastruktúrát (nagy távolságú Ethernet - LRE -, vezeték nélküli Ethernet, Fast/Gigabit Ethernet); Cisco Building Broadband Service Manager (BBSM) platform; Cisco Total Implementation Package többépületes komplexumokhoz készült oktatási anyag; Cisco Building Broadband Alliances rendszerintegrátorok és szolgáltatók (Getronics, Hewlett-Packard Company, NCR Unisys) szövetsége, amely a technológia elterjedését és a több épületből álló komplexumok piacára való belépést hivatott elősegíteni.

A Cisco BBSM 5.0 nagymértékben automatizált szolgáltatáskészítési platform, amellyel egyszerűen engedélyezhető a hozzáférés teljes termek vagy akár egyes látogatók számára, felhasználók által felügyelhető szolgáltatások, személyre szabott portálok és hirdetések készíthetők, valamint webes felügyeletet, jelentéskészítést és konfigurálást tesz lehetővé.

A Cisco bejelentette, hogy szövetséget kötött a Getronics, a HP, az NCR és a Unisys cégekkel a szélessávú alkalmazások bővítése érdekében. E cégeket maga a Cisco képezte és minősítette, rendelkezésükre bocsátva minden szükséges erőforrást és szaktudást a szállodákban és más épületekben kiépítendő megoldások gyors kialakításához.

A Cisco Total Implementation Package (TIP) az első teljes körű, a szélessávú szolgáltatások gyors, alacsony költségű, problémamentes kialakítását megcélzó oktatócsomag, mely egyben a szakterületen felhalmozódott tapasztalatokat is összegzi.

A Cisco szolgáltatásokat és támogatást nyújt a hálózat teljes élettartamában, a tervezéstől a megvalósításon keresztül egészen az üzemeltetésig és optimalizálásig. Gyors üzemeltetési segítséget a Cisco Technical Assistance Centre (TAC) és a Cisco által minősített partnerek nyújtanak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09