Nadrág mobiltulajdonosoknak

Kollár Csaba, 2001. július 17. 21:11
Az amerikai Dockers ruhaipari cég bemutatott egy olyan új nadrágmodellt, amit kifejezetten a mobiltelefon és a PDA tulajdonosoknak fejlesztettek ki.
A “The Mobile Pant” nevet viselő nadrág alapötlete az volt, hogy számos embert zavar, hogy nem tudja hova tenni mobiltelefonját, vagy PDA-ját, ha csak nem hoz magával táskát. Az utóbbi idők egyik divatirányzata, hogy az ember az övére akasztva vihet magával néhány hasznos tárgyat, így a mobiltelefonját, vagy övtáskában a pénztárcáját, az iratait. A divat azonban változik, s emiatt tartotta fontosnak a Dockers, hogy egy új megoldással álljon elő.

“Divattervezőink naponta láttak olyan embereket, akik magukra aggatták mobiltelefonjukat, PDA-jukat, pénztárcájukat, és a végén már úgy néztek ki, mint egy túltöltött kolbász” – nyilatkozta a Dockers sajtószóvivője a tájékoztatón. Majd folytatta “mi ezzel szemben úgy gondoltuk, hogy az általunk tervezett ruhadaraboknak az emberi test szépségét kell kihangsúlyozni, és el kell rejteni a különféle eszközöket. E mellett a másik szempont az volt, hogy a nadrágot viselőknek maximális kényelmet biztosítsunk.” Az Usatoday.com a nadrágot tesztelve megállapította, hogy abban valóban elrejthetőek a készülékek, a zsebek eléggé nagyok, és egyben biztonságosak is. A nadrág megtervezésében a Dockers elsősorban a Motorola és a Compaq iPaq modelljeit támogatja az új nadrággal, bár kialakítása a Nokia és a Palm számára is ideális. A nadrágot a jövő hónapban kezdik el forgalmazni, egyelőre az USA-ban, a férfi fogyasztókat megcélozva.

Kulcsszavak: pda mobiltelefon +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50