Elindult az Inforádió és a Webigen közös portálja

, 2001. július 20. 16:32
Információs ügynökség. Így nevezi magát az Inforádió és a Webigen Rt. egyforma tulajdonrészével, negyedmilliárd forintos alaptőkével márciusban alapított Infostart Rt. új internetes vállalkozása, az Infostart.
Az Infostart olyan kereső alapú hír- és információs portál, amely az Inforádió szerkesztősége által készített anyagokat dolgozza fel és egészíti ki multimédiás elemekkel. Alapvető célja, hogy az általában csak önmagukban létező hírek minél inkább összefüggéseikkel együtt jelenjenek meg. Ennek elérése érdekében messzemenőkig kihasználja az Internet adottságait: interaktív, személyre szóló és adatbázis jellegű szolgáltatásokat is kínál. Ezt szolgálja minden eleme, az Infovadász kereső, a Reggeli és Esti Infostart néven küldött hírlevél, a linkajánló és linkgyűjtemény, a lapszemle, a Darty figura.

Az Infostart keresőszolgáltatása Infovadász néven webes tájékozódási központ, amely Magyarországon először magyar portálokon kínál célzott hírkeresési lehetőséget.

A Darty élő hírkapcsolat az Infostart hírszerverével. A Darty, a Mindmaker Kft. fejlesztőinek terméke Magyarországon először új szolgáltatást kínál: a számítógépen folyamatosan megjelenít Infostart-híreket, bármilyen ablak is legyen éppen nyitva a képernyőn.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50