Közeleg a Palm i705 megjelenése

Tóth Kristóf, 2001. augusztus 28. 22:17
A Palm Inc. legújabb vezeték nélküli kéziszámítógépe, az i705 PDA immár alig egy lépésre áll a megjelenéstől. Az eszköz képességeiről egy hivatalos dokumentum árulkodott.
Egy, a Federal Communications Commission (FCC - Szövetségei Kommunikációs Bizottság) bizottságnál bejegyzett dokumentum szerint a Palm i705 beépített antennával fog rendelkezni, univerzális csatlakozó lesz rajta a bővítőegységekhez és a szinkronizációhoz, sőt még egy bélyeg méretű Secure Digital bővítőhelyet is beleépített a gyártó. Az eszköz kifejlesztői nagy hangsúlyt fektettek a vezeték nélküli e-mail küldésre, illetve fogadásra, valamint ezen funkciók minél egyszerűbb elérésére.

A Palm már tavaly megígérte, hogy kiad egy PDA eszközt always-on (állandóan aktív) drót nélküli e-mail eléréssel. A társaság idén májusban lecsökkentette a Palm VIIx kéziszámítógépeinek árát az eredeti 199 dollárról 99-re, amennyiben a felhasználó 1 éves Palm.Net-előfizetést vásárol új PDA-jához. A Palm képviselői egyelőre nem voltak elérhetőek a hírek szerint kedden kiadott, új kéziszámítógéppel kapcsolatban. A társaság korábban azonban az idei második fél évre ígérte a Palm i705 megjelenését.

A Palm i705 stílusa ezüstszínével és lekerekített vonalaival első ránézésre inkább az alsó kategóriás m10x sorozatra emlékeztet, mintsem a csúcskategóriás m50x modellekre. Az eszközön található négy nyomógomb a címjegyzék, a naptár, a MyPalm portál és a MultiMail Deluxe e-mail program elérésére szolgál. A Palm i705-ön piros és zölt LED jelzi, ha e-mail levél érkezett, illetve ha van lefedettség a drót nélküli adatkommunikációhoz.

Kulcsszavak: pda Palm +fohir palmtop

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50