Elindult a Profession Virtuális Állásbörze

forrás Prim Online, 2011. szeptember 27. 16:31

Rekordszámú, 45 kiállító, éjjel-nappali nyitva tartás, karrier-tanácsadások, élő beszélgetési lehetőség a munkaadókkal és közel 1500 állásajánlat várja a látogatókat. Ráadásul mindez három napig egy-két kattintással elérhető: a Profession.hu Virtuális Állásbörze eltünteti a térbeli és az időbeli határokat szeptember 27 és 29 között.

Tavasszal százezer látogatót vonzott a rendezvény, az őszi börzére is legalább ennyit várnak a szervezők. Újdonsággal is készül a Profession.hu: szakértők válaszolnak a látogatók kérdéseire, tehát már nemcsak az állást kínáló munkaadók képviselőivel, hanem az állásportál karrier-tanácsadójával is chatelhetnek az érdeklődők. A ma megnyílt börzén 22 kiállító és közel 250 állásajánlat várja az IT szektorban dolgozókat is.

Akár otthonról is, kényelmesen
A virtuális börze sajátossága, hogy a hagyományos és az online börzék legjobb tulajdonságait ötvözi: az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja a toborzáshoz és az álláskereséshez – így a munkatársakat kereső cégek és az álláskeresők egy teljesen új megközelítésben találkozhatnak egymással.
„A valóságban zajló állásbörzével azonos az élmény, ám jóval hatékonyabb a működése. A grafikát úgy alkották meg, hogy a felhasználók ugyanúgy sétálhatnak a standok között, mint egy hagyományos börzén. Ha egérrel rákattintanak egy-egy kiállítóra, akkor láthatják többek között az ajánlataikat, a cég bemutatkozását, chatelhetnek a cég hr-esével” – mondta Martis István, a Profession.hu értékesítési vezetője.
Ráadásul ősszel a börzére látogatók között egy X-box Kinectet és 3 okostelefont és az IT szektorból érkezők között egy ESNA Netacadémia tanfolyamot is kisorsolnak a szervezők.
A börze kiemelt támogatója, a Telenor Magyarország Zrt. mellett, többek között megtekinthetjük a Nokia, a GE, a Budapest Bank, a Graphisoft, a P&G, a Knorr-Bremse és a HRC Group standjait is.

 


 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sony World Photography Awards 2024 – kihirdették a nyerteseket

A World Photography Organisation egy különleges gálaünnepségen Londonban kihirdette a Sony World Photography Awards 2024. évi nyerteseit. Az immár 17. éve megrendezett díjátadó ünnepség napjaink legjobb fotográfiai alkotásait mutatja be, valamint az elmúlt év legközkedveltebb képeit és történeteit díjazza. A győztes, döntős és shortlistre került képek április 19-től láthatók a Sony World Photography Awards 2024 kiállításon a londoni Somerset House-ban.

2024. április 19. 20:08

Kiberbiztonsági útmutató készült a magyar kkv-knak

A magyar kisvállalkozásokat támogató kiberbiztonsági kézikönyvet mutatott be az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel (EIT Digital), a Nemzetközi Digitális Alapítvánnyal (Global Digital Foundation) együttműködve a Huawei Technologies. 

2024. április 19. 18:43

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Ünnepel a Samsung Galaxy Team európai sportolói csapata

Már csak 100 nap, és elkezdődnek a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpia játékok. Ez alkalomból a Samsung, az esemény nemzetközi partnereként bejelenti eddigi legnagyobb létszámú sportolói csapatát. A vállalat idén összesen 57, köztük 44 európai Team Galaxy versenyzőt támogat – olyan sportolókat, akik a játékok során országukat képviselik –, hogy az olimpián is kihozhassák magukból a bennük rejlő lehetőségeket. 

2024. április 19. 15:11

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09