Elektronikai webáruház lett az Ország Boltja

MTI Sajtóadatbank, 2011. október 18. 16:25

A 220volt.hu elektronikai webáruház nyerte az Ország Boltja elnevezésű, Magyarország legnagyobb webáruházversenyét - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.

Az Ország Boltja trófeákat hétfő este Budapesten, az Uránia Filmszínházban adták át - olvasható a közleményben.

 
Idén összesen 439 webáruház indult el a megmérettetésen minőségi és népszerűségi kategóriákban. Minőségi díjakat 10 kategóriában adtak át; a Népszerűségi díjért 16 kategóriában indulhattak a boltok.
 
Minőség díjat nyert - többek között - a Tactic Sport webáruház, a NetBio webáruház és a Pcland.hu webshop. Népszerűségi díjat nyert, egyebek mellett, a Horgász Online webáruház, az Iparfüméria webshop és a Special Shop.
 
A díjátadón Szöllősi László, a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős helyettes-államtitkára és Simon Gábor, az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi Bizottságának elnöke méltatta a versenyt, a magyar e-kereskedelem fejlődését, a kezdeményezés jótékony hatását, valamint kiemelték, hogy a megmérettetés különlegesen hasznos fogyasztóvédelmi szempontból, hisz maga a fogyasztó részletes értékelésein alapult - olvasható a közleményben.
 
A versenyt augusztus 16-án hirdették meg. A verseny célja az volt, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legnépszerűbb és a legjobb minőségű webshopokat.
Kulcsszavak: webshop online vásárló

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50