Új szolgáltatások és megújult dizájn a Kütyü Magazin weboldalán

forrás: Prím Online, 2012. február 15. 09:37

A Kütyü Magazin idén februárban bővítette szolgáltatásai körét. Az új dizájn mellett mobilkészülékekre optimalizált weboldallal és közel 15.000 termékes webshoppal várja a technikai újdonságok iránt érdeklődőket.

A Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft. által üzemeltetett online Kütyü Magazin (www.kutyu.hu) a manapság legnagyobb érdeklődéssel kísért három infokommunikációs területtel, a mobiltelefonokkal, a táblagépekkel és a multimédia színes világával foglalkozik. A magazint gondozó kiadó folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a weboldal február közepétől új szolgáltatásokkal és megújult struktúrával várja látogatóit.

 

Az új dizájnnal és szerkezettel átláthatóbb és informatívabb lett az online magazin. A fejlesztés keretében egy közel 15.000 terméket tartalmazó Kütyü webshop is megkezdte működését, ahol a látogatók immár meg is vásárolhatják mindazokat az újdonságokat, amelyekről a magazinban olvashatnak, és mindezt a mobilra optimalizált weboldalaknak köszönhetően már mobilkészülékeikről is megtehetik.

 

„A megújulás célja, hogy a felhasználók - legyenek akár hozzáértők, akár kevésbé beavatottak – könnyedén eligazodjanak a naprakész hírek között, készülék tesztjeink segítsenek számukra átfogó képet kialakítani az egyes eszközökről webshopunkban pedig könnyedén hozzá is juthassanak ahhoz, ami megtetszett nekik - mondta Tóth Bálint ügyfélkapcsolati igazgató, aki még hozzátette: a mobilkészülékekre való optimalizálás manapság már elengedhetetlen az internetes oldalak és az online vásárlás világában.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05