Különleges Opera Mini a Vodafone-nál - Nem csak okostelefonhoz!

forrás Prim Online, 2012. február 24. 10:01

A Vodafone Magyarország és az Opera Software együttműködésének eredményeképp mától ingyenesen elérhetővé válik a mobilszolgáltató ügyfelei számára az Opera Mini mobil böngésző különleges kiadása, amellyel az okostelefonok kistestvérei, a hagyományos, ám Java-képes telefonok tulajdonosai is egyszerűen internetezhetnek.

A Vodafone előfizetői számára készített Opera Mini teljesebb és gyorsabb böngészési élményt kínál mind az okostelefonok, mind a hagyományos készülékek tulajdonosai számára. A „Speed Dial” egyszerű webes könyvjelzőivel a felhasználók közvetlenül hozzáférhetnek kedvenc weboldalaikhoz és szolgáltatásaikhoz, beleértve a Vodafone Live-ot és a Vodafone Kedd nyújtotta egyedi kedvezményeket is, amelyek révén kizárólag a Vodafone ügyfelei vacsorázhatnak, mozizhatnak vagy szórakozhatnak keddenként fél áron.

Az Opera Mini segítségével a hagyományos készülékekhez ragaszkodó felhasználók is élvezhetik a mobiltelefonos internetezés élményét, hiszen Java-képes telefonjukra most ingyenesen letölthetik a böngészőt. A mobilinternet-előfizetéssel nem rendelkezőknek sem kell aggódniuk, hiszen a MobilWeb Napijegy segítségével 200 forintért netezhetnek 10 MB adatforgalom erejéig egy egész napon át. Akik pedig még ennyit sem szeretnének áldozni az Opera Mini kipróbálására, azok egy hónapon át ingyenesen használhatják a mobilinternetet 100 MB adatforgalom erejéig, ehhez mindössze az OM szót kell elküldeniük SMS-ben a 1270-es telefonszámra.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05