Samsung Galaxy Player 70 Plus – Androidos médialejátszó két maggal és 5 hüvelykes képernyővel

Farkas Norman - 2012. március 6.

A koreai gyártó nem lacafacázott, s kiadott egy duplamagos processzorral és 5 hüvelykes érintőképernyővel szerelt médialejátszót, melyet akár a Galaxy Note GSM és LTE modult nélkülöző változatának is tekinthetünk.

Bevallom, kicsit túloztam az imént, ugyanis a kütyü több szempontból is gyengébbb a gyártó telefon-tablet hibridjénél, de felszereltsége még így is ígéretesnek tűnik.

Az 5 hüvelykes megjelenítővel bíró – méreteiben a Galaxy Note-ra hajazó - készülék az Android rendszer egyelőre ismeretlen verzióját futtatja, melyet a Samsung saját TouchWiz kezelőfelületével turbózott fel. A Galaxy Player 70 Plus működéséről egy 1GHz órajelű kétmagos processzor gondoskodik, melyet – változattól függően – 16-, vagy 32GB belső tárhely egészít ki. A T-DMB tunerrel és 2500mAh teljesítményű akkumulátorral ellátott eszköz képalkotási képességeiért egy 5 megapixeles kamera felel, mely a hátlapján kapott helyet.

A médialejátszó ezen a héten debütál Koreában és egyelőre rejtély, hogy európai forgalmazására mikor kerül sor. A 16GB-os Galaxy Player 70 Plus ára 399 000 won (cirka 80 000 forint), a 32GB kapacitású tárhellyel szerelt változatért pedig 469 000 wont (cirka 95 000 forint) kell kicsengetni.

Neked bejön az 5 hüvelykes médialejátszó?

Vissza