Norton védelem Samsung Galaxy-ra

forrás Prim Online, 2012. március 21. 18:48

A Symantec bejelentette, hogy a Samsung Electronics készülékek ezentúl Norton Mobile Security-t is biztosítani fognak androidos felhasználóknak. A Samsung egy teljes funkcionalitással bíró 90 napos előfizetést biztosít több nyelven a Samsung Galaxy felhasználók számára a Samsung Apps alkalmazásboltban (www.samsungapps.com).

A Norton Mobile Security ötvözi az erőteljes lopásgátló és antimalware védelmét, hogy megakadályozza a felhasználók fontos adatainak elvesztését, ellopását, vírusvédelmet biztosítson és felvegye a harcot egyéb fenyegetések ellen a következő eszközök segítségével:
·    Távoli keresés - Megmutatja az okostelefon helyét, így könnyen megtalálható, ha elveszett vagy ellopott
·    Távoli lezárás - Lehetővé teszi a távoli lezárást interneten vagy SMS-en keresztül abban az esetben, ha elveszne, vagy ellopnák, így a kritikus adatok biztonságban maradnak a jogosulatlan hozzáféréstől.
·    Távoli törlés - Egy SMS-en keresztül törölhetőek a telefonon tárolt adatok, ezzel blokkolja a privát információkhoz való hozzáférést. Emellett a telefon azonnal lezárul, ha a SIM-kártyát eltávolítják vagy kicserélik, így nem hasznható másik SIM kártyával.
·    Anti-Malware - Ellenőrzi az összes letöltött fájlt és alkalmazást, és automatikusan felismeri és eltávolítja a fenyegetéseket anélkül, hogy lassítaná a készüléket.
·    SD kártya szkennelés - Lehetővé teszi az SD (Secure Digital) memóriakártya automatikus szkennelését a fenyegetések kiszűrésére, amikor csatlakoztatja a mobiltelefonhoz.
·    Automatikus frissítés - Automatikusan letölti és telepíti a biztonsági frissítéseket, így egy lépéssel mindig a kiberbűnözők előtt járhat.

A Norton Mobile Security letölthető a Samsung Apps-en belül az “Utility” kategóriában, vagy a “Norton Mobile Security” kifejezés megadásával a Samsung Apps keresőjében. A Norton Mobile Security minden Samsung Galaxy androidos telefont támogat, beleértve a Galaxy S2 LTE, Galaxy S2, Galaxy Neo, Galaxy S Hoppin és Galaxy A készülékeket. Az alkalmazás 9 nyelven elérhető, többek között koreai, angol, francia, német, olasz, japán, egyszerűsített kínai, spanyol és hagyományos kínai nyelven. Egy éves licensz esetén a fogyasztói ár $29.99.
 

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50