Mától a T-Mobilnál is kapható a Samsung Galaxy S III

Kütyü Magazin - 2012. június 6.

Megérkezett Magyarországra a várva várt Samsung Galaxy SIII okostelefon, amely június 6-tól már elérhető a T-Mobile kínálatában.

A készülék 2012. június 6-án üzletnyitástól megvásárolható a budapesti Mammut bevásárlóközpontban található két T-Pont üzletben (Mammut 1. földszint, Mammut 2. második emelet), a Budafoki úti T-Pont üzletben, valamint a T-Mobile webshopban. A Galaxy S III új előfizetéssel, az előfizetésre és a Mozaik XXL díjcsomagra vállalt 2 év hűségidővel már 49.900 Ft-ért megvásárolható.

A Galaxy S III lekerekített, organikus külsejével, lenyűgöző 4,8 collos átmérőjű HD Super Amoled kijelzőjével és 8 megapixeles kamerával tűnik ki az okostelefonok közül. A készüléken Android 4.0 ICS operációs rendszer fut, és köszönhetően az 1,4 GHz-es négymagos processzornak több feladat is végezhető rajta párhuzamosan.

Az új Galaxy valódi előnye az általa nyújtott egyedülálló felhasználói élményben rejlik. A Smart stay intelligens képernyőzár felismeri, hogy használója mikor tartja a szemét a készüléken, így nem sötétül el a képernyő használat közben. A Pop up Play funkcióval videolejátszás közben is megnézhető és megválaszolható a beérkező sms vagy e-mail üzenet, anélkül, hogy a lejátszást meg kéne szakítani. Az S Voice alkalmazással szóban vezérelhető a készülék*, így például vezetés közben is lekérdezhető a heti időjárás vagy a legközelebbi étterem címe. Külön érdeme, hogy a nagy kijelző és tudás ellenére viszonylag hosszú üzemidőre képes.

A T-Mobile üzleteit folyamatosan töltik fel a készülékkel.

Vissza