A Sony Xperia ion szeptemberben Magyarországon

forrás Prim Online, 2012. július 18. 08:24

A 2012 januárjában a CES-en bemutatott Sony Xperia ion készülékének európai piacokra szánt HSPA+ változata Magyarországon is elérhetővé válik a felhasználók számára szeptembertől. Az Xperia ion gyors és egyszerű kapcsolódást kínál, a készüléken lévő tartalmakat pedig könnyen megoszthatjuk akár több képernyőn is, legyen az TV, okostelefon, laptop vagy akár tablet.

Az Xperia ion hatalmas, 4,6”-os, HD felbontású, pengeéles kijelzővel büszkélkedhet, így a videók és képek nézegetése még teljesebb élményt kínál.
Az Xperia ion a fényképezés szerelemesei számára is kellemes meglepetéseket tartogat, többek között egy Sony Exmor R technológiával felszerelt 12 megapixeles kamerát, melynek Gyorsfotó funkciójával készenléti állapotból is alig több mint egy másodperc egy kép elkészítése. Az elkészült fényképek vagy HD videók ezután egyetlen mozdulattal oszthatók meg vezetékek nélkül, DLNA- vagy HDMI-n keresztül.

 



Az Xperia ion a red dot design díjat adományozó szakmai zsűrit is meggyőzte, hiszen magas minőségének és stílusos minimalizmusának köszönhetően a közelmúltban megkapta a megtisztelő elismerést. A zsűri tetszését egyöntetűen a fekete kijelző és az alumínium hátlap közötti kontraszt nyerte el, mely prémium megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A red dot design díj a világ egyik legnagyobb és legkiválóbb formatervezési versenye, melyre évente 70 országból több mint 14.000 nevezés érkezik.

Az Xperia ion Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operációs rendszerrel kerül a boltokba.

Az Xperia ion főbb tulajdonságai:
·    4.6” HD Reality display Mobile BRAVIA® Engine-nel, HD felbontású kijelzővel (1280 x 720); hátlapi (1080p) és előlapi (720p) HD-képes kamerákkal
·    Az 1.5GHz-es kétmagos processzor könnyen elboldogul az SD kártyával bővíthető belső 16 GB-os memórián tárolható alkalmazásokkal
·    12 megapixeles Sony Exmor R™ szenzoros fényképező, Gyorsfotó funkcióval, mellyel készenléti állapotból is alig másfél másodperc egy kép készítése.
·    HD megosztás DLNA, HDMI és BRAVIA Sync segítségével

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05