Eszközpark fejlesztés a Hostlogic Kft.-nél

forrás Prim Online, 2012. augusztus 23. 08:12

A HostLogic 2011-ben jelentősen frissítette eszközparkját. Az új eszközök tovább növelték a szolgáltatások gyorsaságát és biztonságos működését. A virtuális környezet hardver és szoftver szempontból történt bővítésének köszönhetően még nagyobbá vált a virtuális környezet kapacitása. A korábbi 400GB-os memória kapacitás 650GB-ra, a tárterület pedig 30TB-ról 50TB-re nőtt. Ezen felül, magasabb színvonalú kiszolgáló infrastruktúra garantálja a redundáns működést, amely egyben minden eddiginél biztonságosabb lett

A HostLogic Kft. 12 éve kínál SAP alapú komplett üzleti megoldásokat stabil informatikai rendszerekkel, tanácsadással, rendszer-üzemeltetéssel és fejlesztéssel, rugalmas pénzügyi konstrukciókban.


A vállalat célja megalakulása óta a világ legismertebb integrált vállalatirányítási szoftverének, az SAP-nak az elérhetővé tétele a régióban működő kis- és középvállalatok számára. A HostLogic ennek érdekében 2000-ben beindította alkalmazás támogatási szolgáltatását (ASP), melynek lényege, hogy az ügyfél SAP szoftvere a szolgáltató adatközpontjában lévő szervereken fut. Az ügyfél az SAP rendszereihez egy biztonságos bérelt vonali kapcsolaton keresztül bárhonnan bármikor hozzáfér. A szerverek üzemeltetését, karbantartását, a rendszeres mentéseket és a magasfokú fizikai biztonságát a szolgáltató garantálja.


A nagy kapacitású szervergépeken úgynevezett osztott kapacitásokon futnak az egyes ügyfelek szoftverei. Ennek köszönhetően a szolgáltató rugalmas bővítési lehetőséget kínál ügyfeleinek, így a legmagasabb színvonalú technológia rendkívül költséghatékony módon érhető el számukra. A HostLogic alkalmazás támogatási szolgáltatását az SAP AG. folyamatosan ellenőrzi és kétévenként auditálja. 
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50