A GTS bővíti felhő alapú megoldásait

forrás Prim Online, 2012. szeptember 21. 13:14

A GTS Central Europe (GTS) frissítette felhő alapú GTS Virtuális Szerverhoszting szolgáltatását. Az új verzió hatékonyabb árazást és számtalan új funkciót kínál a GTS ügyfeleinek. A rendszer önkiszolgáló online kezelőfelületén gyorsan, néhány kattintással elindítható vagy felfüggeszthető egy-egy szerver működése, a számlázás pedig akár óránkénti használat alapján is történhet.  

„Ügyfeleink a GTS Virtuális Szerverhoszting szolgáltatás legújabb változatával pontosan és rugalmasan választhatják ki, foglalhatják le és helyezhetik át erőforrásaikat. Az új verzió segítségével az ügyfelek az önkiszolgáló online felületen még egyszerűbben tudják rendszerüket kezelni, és választhatják a valós használat alapú fizetési módot” – mondta Artur Ostrowski, a GTS ügyfélmegoldásokért felelős alelnöke. 

A vállalatok most két árazási modell közül választhatnak. Az új modellben az alapszerződésben rögzített erőforrásokon felül csak a ténylegesen használt erőforrások után fizetnek. Ez tökéletes megoldás lehet alkalmazás-fejlesztőknek, tesztkörnyezetek gyors létrehozásához, időszaki alkalmazásokhoz, illetve bármilyen start-up támogatásához – olyan esetekben, ahol a fejlesztő nem tudja pontosan megbecsülni a jövőbeni terhelést. A kezelőfelület lehetővé teszi az erőforrások gyors növelését vagy csökkentését, méghozzá óradíj alapú elszámolással. 
 
A második, rögzített áru modell előre egyeztetett számú, könnyen allokálható erőforrást biztosít, miközben a legalacsonyabb egységárat kínálja az ügyfeleknek. Ez az opció az állandó erőforrás igényű környezeteknek nyújt tökéletes megoldást. 
 
A GTS új fejlesztéseinek legfontosabb tulajdonságai:
 
- önkiszolgáló online felület, az erőforrások virtuális adminisztrációjához – az eszközt használva pár kattintással létrehozható, frissíthető és felfüggeszthető egy szerver, így az igény szerinti erőforrások gyorsan elérhetőek
 
- továbbfejlesztett online teljesítményfigyelés
 
- 20 GB professzionális backup ingyenesen.
 
A GTS Virtuális Szerverhoszting vállalati szintű megoldás, amely rugalmas és nagy teljesítményű számítási környezetet biztosít. A termék az infrastruktúra mint szolgáltatás (infrastrucure as a service, IaaS) modellen alapul.
 
A GTS Virtuális Szerverhoszting két változatban érhető el a közép- és kelet-európai ügyfeleknek. A GTS Virtuális Szerver (Virtual Private Server-VPS) standard, azonnal használható szerver, míg a Virtuális Hoszting Környezet (Virtual Hosting Environment-VHE) fejlett megoldás a CRM-hez, ERP-hez, az adatbázisokhoz és on demand sandbox környezetekhez használt komplex IT rendszereknek. 
Kulcsszavak: szerver hosting GTS-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09