Digitális dual tunnerrel is kapható már az EVOLVE 3D multimédiás lejátszója

forrás Prim Online, 2012. október 16. 14:33

Az Infinity TwinCorder digitális duál tunerének köszönhetően az internetes tartalmak mellett a digitális tévé adások vételére is lehetőséget biztosít. A készüléket nemcsak saját operációs rendszerével használhatjuk, hanem akár androidos felületre is válthatunk, valamint rendelkezik beépített WiFi-vel is.

Az EVOLVE új fejlesztésével az Infinity 3D lejátszót felszerelték egy digitális dual tunerrel is. Ennek köszönhetően a készülék nemcsak a földi digitális sugárzású adások vételére képes, hanem a két tuner ezen kívül arra is lehetőséget biztosít, hogy miközben az egyik csatornán kedvenc műsorunkat nézzük, addig egy másik csatornáról felvételt készítsünk. Emellett olyan, ma elvárható funkciókkal is rendelkezik, mint az elektronikus programújság (EPG) illetve a time-shift, valamint DLNA DMR funkciója révén képes a streaming tartalmak közvetlen megjelenítésére is.


Az EVOLVE Infinity TwinCordert a vezeték nélküli Internet elérése érdekében beépített WiFi vevővel, gyors USB 3.0 csatlakozással, illetve egy gigabites hálózati kártyával is ellátták. A készülék saját fejlesztésű böngészővel is rendelkezik, amelyet televíziókhoz optimalizáltak, az egyszerű és gyors navigálás érdekében. A távirányítón felül, a még könnyebb kezelhetőség kedvéért a WiFi-hez vezeték nélküli egér és billentyűzet is csatlakoztatható.


Ezen felül az EVOLVE Infinity TwinCorder tudja mindazt, amit az elődje. A 750 Mhz-es Realtek 1186DD média processzornak és HDM 1.4 kimenetnek köszönhetően támogatja a 3D megjelenítést arra alkalmas készülékeken. Emellett lehetővé válik, hogy TV műsorokat rögzítsünk, böngésszünk az interneten, de akár nézegethetünk fényképet vagy hallgathatunk zenét is. A TwinCorder segítségével könnyedén elérhetjük az olyan internetes szolgáltatásokat is, mint a YouTube, Picasa, Flickr, de hozzáférhetünk a televíziók internetes archívumaihoz is. A lejátszó támogatja blu-ray formátum lejátszását is.


Az Evolve médiacenterével fogadhatunk fájlokat külső merevlemezről, külső USB flash meghajtóról, vagy memóriakártyáról. Ezen felül támogatja a kép és hang streaming fogadását LAN vagy WiFi hálózaton keresztül számítógépről/notebookról vagy más készülékről, valamint képes a hálózatban NAS szerverként is működni, így a rajta tárolt tartalmakhoz bármely más otthoni eszközünkkel is hozzáférhetünk. A bittorent kliense segítségével az interneten tárolt filmes tartalmakat is beszerezhetjük.


A készülékről további információ, valamint a részletes specifikáció http://evolve.hu/hu/d-evolve-infinity-twincorder-hd.html oldalon található.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05