Sikeres magyar szoftverek Dubajban és Tajvanon

forrás: Prím Online, 2012. november 7. 08:58

Új partneri kapcsolatok, számos megrendelés és pozitív visszajelzések a szakma képviselőitől – ilyen mérleggel zárta az elsősorban mobilkommunikációs szoftverek fejlesztésében szerzett sokéves tapasztalatáról ismert magyar ITware a tajvani Taitronics és a dubaji GITEX kiállítást.

A GITEX a Közel-Kelet legnagyobb informatikai kiállítása és kereskedelmi vására, melyen idén az ITware Kft. elsősorban két legújabb termékét, az AGENTware értékesítés támogató mobilalkalmazást és a MANUware gyártáskövető szoftvert ismertette meg a látogatókkal. A két újdonság mellett azonban a FLEETware flottakövető rendszer is nagy figyelmet kapott. Ez utóbbi iránt többek között az algériai hadsereg és a dubaji rendőrség képviselői is élénken érdeklődtek.


A tajvani Taitronics-on is bemutatott ITware mérésadatgyűjtő rendszert, a Kojimori-t Japánban már most is 160 helyen – többek között gyógyfürdőkben, sí-központokban és az élelmiszeriparban – használják sikerrel. A mostani kiállítás után a közeljövőben elkezdődhet a Kojimori továbbfejlesztése, más eszközökre – például napkollektorokra és spektrométerekre – történő implementálása is.


„Azért veszünk részt minden évben a világ jelentősebb szakmai fórumain, hogy partnereink testközelből is megismerhessék legfontosabb fejlesztéseinket.  Ezeken a rendezvényeken a konkrét üzletkötések mellett számtalan új tapasztalatot szerzünk, és fontos visszajelzéseket kapunk alkalmazásainkról, a felhasználói igényekről. A Taitronics és a GITEX is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, több megrendeléssel tértünk haza és potenciális együttműködő partnereket is megismertünk. Bízunk benne, hogy a későbbiekben a fejlesztéseink és az értékesítési lánc kiépítése során is sikeresek lesznek az új arab és távol-keleti kapcsolatok.” – mondta el Dankó Sándor, az ITware Kft. ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: kiállítás ITware

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05