Tripla feltöltés a Tesco Mobile-nál a karácsonyi szezonban

forrás: Prím Online, 2012. november 20. 15:32

Sajátos módot talált a karácsonyi ajándékozásra a Tesco Mobile: legújabb akciójában minden egyenlegfeltöltés értékét megtriplázza.

A november 19-én kezdődő és január 2-án lezáruló promóciós időszakban a mobilszolgáltató minden egyenlegfeltöltés értékét még kétszer írja jóvá az ügyfél bónuszegyenlegén, ezáltal az ügyfelek a bónusz érvényességi ideje alatt háromszoros összeget használhatnak fel belföldi hívásokra, SMS vagy MMS-küldésre, valamint internetjegy vásárlására. A bónusz a Tesco Mobile Dupla tarifában megszokott módon halmozható, érvényessége pedig a mindenkori utolsó feltöltéstől számított 30 nap. A Tripla feltöltés a Tesco Mobile kiemelt karácsonyi ajánlata, mely automatikusan, külön regisztráció nélkül érvényes minden Tesco Mobile egyenlegfeltöltésre, bármely feltöltési ponton is történt a tranzakció. Az akciós időszakot követően természetesen újra a Tesco Mobile Dupla feltételei az irányadóak.

„A karácsonyi időszak kitűnő alkalom arra, hogy megköszönjük ügyfeleink bizalmát és megajándékozzuk őket hűségükért” – mondta el Reszkető Péter, a Tesco Mobile cégvezetője. „Márciusi indulásunk óta sok tízezer ügyfelünk élvezi nap, mint nap a Tesco Mobile egyedi előnyeit és kitűnő szolgáltatását. A Tesco Mobile karácsonyra tripla feltöltéssel ajándékozza meg ügyfeleit, ezzel is segítve őket, hogy még többet beszélhessenek szeretteikkel és ismerőseikkel az ünnepek során.”

A tripla feltöltés mellett, a karácsonyi készülékakciók terén is kiváló értéket kínál a Tesco Mobile. A Tesco áruházakban széles készülék portfólióból választható ki az igényeknek legmegfelelőbb telefon, ezek közül különösen érdemes az Alcatel újdonságait keresni:  az Alcatel OT-217-es FM-rádiós mobiltelefon ára például mindössze 2.490 Ft, míg 9.990 Ft-os összegért már a WiFi kapcsolattal is rendelkező érintőképernyős Alcatel OT-720-as telefon, 19.990 Ft-ért pedig az Androidos Alcatel OT-918 okostelefon vihető el.

A karácsonyi készülékakcióban szereplő ajánlatok 2012. november 19-étől 2013. január 2-áig, de legfeljebb a készlet erejéig érhetőek el. Az akciós időszakban érdemes a Tesco Clubcard negyedéves pontösszesítőjét is figyelemmel kísérni: a Tesco Clubcard tagoknak elküldött kuponokkal további kedvezményeket érhetnek el a hűséges Tesco vásárlók.

A Tesco Mobile Tripla feltöltés akciójáról, valamint a társaság további ajánlatairól és teljes készülékportfoliójáról a www.tescomobile.hu weboldalon található részletesebb információ.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50