Vodafone karácsony nagyszerű bónuszokkal, fantasztikus készülékekkel

forrás: Prím Online, 2012. november 26. 12:33

Már most érdemes elkezdeni azon gondolkodni, hogy milyen hasznos ajándékok kerüljenek a fa alá az év egyik legszebb ünnepén. A Vodafone, mint eddig minden évben, most is vonzó ajánlatokkal rukkol elő karácsony alkalmából, amik azonban idén nem érnek véget az ünnepekkel.

Ha van még esetleg olyan családtag vagy barát, aki nem kóstolt bele az okostelefonok világába, akkor most jött el a pillanat, hogy végre személyesen is kipróbálja az ilyen okos eszközök nyújtotta előnyöket. Ma már teljesen hétköznapi dolognak számít ugyanis, hogy valaki utazás közben ellenőrzi az e-mailjeit, cseveg egy közösségi oldalon, vagy éppen a legfrissebb alkalmazások valamelyikét használja.


Számos nagyszerű készülék közül lehet válogatni a Vodafone karácsonyi előfizetéses akciójának keretein belül, több belépőszintű és haladó okostelefon már 1 Ft-tól elvihető, így mindenki megtalálhatja az érdeklődésének leginkább megfelelő készüléket.


A fotózás szerelmeseinek a Sony Xperia Miro-val érdemes megismerkednie, amely 5 megapixeles kamerával és 3,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik és csak a Vodafone-nál kapható. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel felvértezett készülék Matrix 3 tarifával és 2 éves határozott idejű szerződéssel mindössze 1 forintba kerül, melyhez 200 bónusz Vodafone perc is jár minden hónapban.


Aki stúdióminőségű hangzásra vágyik, annak tökéletes választás a HTC Desire X, mely a beépített BeatsAudio támogatásnak köszönhetően varázslatos hangminőséget biztosít felhasználójának. A készülék Vodafone RED Standard szolgáltatáscsomaggal mindössze 1 Ft-ba kerül 2 éves határozott idejű szerződéssel, amely azután egész évben – így nem csak karácsonykor – kínál minden hálózatba végtelen sok percet, SMS-t és rengeteg internetet, minden hónapban.


A Samsung Galaxy Mini II-t az újdonságot kedvelők fogják szeretni, hiszen a telefonhoz ajándékba járó 5 db NFC-s matrica (tag) segítségével bármilyen funkció – legyen szó akár reggeli ébresztésről, Foursquare-en való „becsekkolásról” vagy a telefon tárgyalási üzemmódra váltásáról – egy szempillantás alatt aktiválható, mindössze a készüléket kell közel tenni a matricához. A Samsung készüléke szintén 1 Ft-ért vihető el Matrix 3 tarifával 2 éves határozott idejű szerződés esetén, amihez természetesen szintén jár a 200 bónusz Vodafone perc is minden hónapban.


A karácsonyi időszakban az okostelefonok mellett rendkívül kedvező áron érhetők el a szolgáltatónál az egyre divatosabb táblagépek is. A 10 hüvelykes képernyőn gondtalan böngészést biztosít a kétmagos, 1 GHz-es processzorral felvértezett, Android 4.0 operációs rendszerű Samsung Galaxy Tab 2 10.1. Tablet MobilNet 21 tarifával – amellyel kihasználható a táblagép 21 Mbps-os elméleti maximális adatátviteli sebessége – mindössze 39 990 forintért vásárolható meg. Emellett a szolgáltató vadonatúj, kiváló teljesítményt nyújtó sajátmárkás táblagépe, a Vodafone Smart Tab II7 Tablet MobilNet 21 tarifával november 26-tól ünnepi áron, 1 Ft-ért vihető haza. Ráadásul az új Tablet MobilNet előfizetőknek táblagépük mellé ajándék filmeket is ad a szolgáltató az ünnepi estékhez.


Az operátor természetesen a feltöltőkártyás ügyfeleknek is nagyszerű ajándékötletekkel állt elő. Vodafone RED VitaMAX szolgáltatás csomaggal már mindössze 14 990 Ft-tól elvihető a mindentudó androidos Vodafone Smart II, amely tökéletes ajándék azok számára, akik most kezdenek ismerkedni az okostelefonok világával.


A legnagyobb ajándék azonban mindenki számára a Vodafone RED szolgáltatáscsomag. A Vodafone RED havidíjas előfizetőknek korlátlan mennyiségű beszélgetést és SMS-ezést nyújt rengeteg internettel bármely belföldi hálózatba, feltöltőkártyás ügyfeleknek pedig hálózaton belül kínál végtelen beszélgetést és SMS-ezést, ugyancsak rengeteg internettel az ország legnagyobb lefedettségű mobiladat-hálózatán. Az előfizetéses RED szolgáltatás csomag ezen kívül gondtalan külföldi internethasználatot, kedvezményes készülékárakat és kiemelt szolgáltatásokat nyújt egész évben, nem csak karácsonykor.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50