A Chromebookok kezdik meghódítani a világpiacot

Hat új országban hódítanak

Czipperer Dia, 2013. március 19. 13:28

Egyre népszerűbbek a Chromebookok, amelyek adottságaik miatt egyre inkább az emberek mindennapi életének részévé válnak. Az USA-ban és az Egyesült Királyságban nagy népszerűségnek örvendő készülékek most hat új piacra törnek be. 

Olyannyira népszerűek ezek a masinák, hogy az USA-ban a Samsung Chromebook az Amazon listavezetője megjelenése óta – vagyis 149 napja, és az Egyesült királyságban is 10%-kal növelték a laptop-eladásokat.

 

A Google munkatársai folyamatosan dolgoznak azon, hogy minél szélesebb körben elérhetőek legyenek, hiszen valóban nagy igény mutatkozik a készülékek iránt. Az Acer, HP és Samsung Chromebook palettája most hat új országgal bővült: már Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Írországban és Hollandiában is elérhetőek.

 

A vállalat úgy nyilatkozott, hogy nagy öröm számukra, hogy egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy a Chromebookok valóban mindenki számára elérhetőek legyenek. És nem csak határokon túl bővítettek, ugyanis az USA-n belül is megduplázott azon üzletek száma, ahol a készüléket értékesítik.

 

Szóval most hat ország, lehet, hogy jövő hónapban újra hat. Egyelőre még nem lehet tudni, mikor sikerül teljesen meghódítani a világpiacot.

 

Forrás: Engadget.com

 

Kulcsszavak: Chromebook Google

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09