Független szoftverfejlesztői megállapodást kötött a Microsoft és az XAPT

forrás: Prím Online, 2013. április 11. 08:51

Független szoftverfejlesztői (ISV- Independent Software Vendor) megállapodást kötött a Microsoft és az XAPT vállalata. A 2000-ben alapított XAPT a Microsoft Dynamics vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő megoldások piacvezető szállítója Magyarországon, és a legnagyobbak egyike a kelet-közép európai régióban és világszerte egyaránt. A hazai tudásközponttal rendelkező cég kiemelkedő hazai és nemzetközi sikereinek köszönheti a Microsoft által csak néhány kiemelt partnerrel megkötött ISV szerződés létrejöttét is.

„Az XAPT első számú vezetőjeként büszke vagyok arra, hogy sikerült egy szakmailag és emberileg is kiváló munkatársi közösséget kialakítani, amelynek teljesítményét és szakmai hozzáértését, megbízhatóságát az XAPT partnerei is elismerik. Örömmel tölt el, hogy az XAPT jelentős mértékben hozzájárult a hazai szoftveripar fejlődéséhez, és a nemzetközi sikeres megmérettetéseken keresztül a hazai IKT szektor növekedéséhez és elismertségéhez is” – mondta el dr. Schvarcz Zoltán, az XAPT csoport elnöke. „Ennek az elismertségnek egy újabb mérföldköve a Microsofttal nemrégiben megkötött kiemelt partneri megállapodás is, amely rávilágít a hazai szoftveripari szakembereink sikerére is.”


Az XAPT a Microsoft Dynamics vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerekre alapozva fejleszt egyedi igényeket kielégítő speciális iparági szoftvermegoldásokat különböző területen tevékenykedő vállalatok számára. A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő cég életében mindvégig fontos szerepet játszott a hazai szakemberek által biztosított kiemelkedő informatikai háttér. Ez a hazai tudásközpont segítette a vállalatot a sikerek elérésében a korábbi évek során csakúgy, mint a Microsoft Dynamics közösség történetének eddigi legnagyobb üzletének megkötésekor, amelynek során az XAPT nemrég egy ausztráliai központú vállalat több 10 millió dollár értékű megbízását nyerte el. Az XAPT csoport elnöke, dr. Schvarcz Zoltán a vállalat alapításától kezdve fontosnak tartotta a tudásközpont Magyarországon tartását, amely a cég világszerte működő projektjei miatt komoly kihívást jelent a cégcsoport vezetői és munkatársai számára, ugyanakkor büszkeséggel tölti el a szakembert, hogy a vállalatirányítási rendszerek a világ minden táján sikeresen és eredményesen működnek a hazai tudásbázis támogatásával.


A Microsoft ISV (Independent Software Vendor) szerződés aláírását a márciusi Microsoft Dynamics Convergence 2013 eseményen jelentették be New Orleansban. A megállapodás értelmében a már korábban is számos díjjal elismert XAPT csatlakozott az exkluzív ISV partner programhoz, amellyel az eddigieknél még hatékonyabban tudja kiterjeszteni nemzetközi tevékenységét. Magyarországon csak az XAPT rendelkezik ezzel a magas szintű partnerségi szerződéssel, amely az XAPT ügyfelei számára biztosítja a lehetőséget, hogy elsőként kihasználhassák a legfrissebb Microsoft Dynamics innovációs fejlesztések által nyújtott előnyöket. Az XAPT ügyfelei mindig magas színvonalú és megbízható támogatásra számíthatnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy elérjék üzleti céljaikat, ezáltal tovább növelhessék üzleti teljesítményüket.


Az XAPT tudásközpontja már most több mint 150 fővel dolgozik Magyarországon, de Schvarcz Zoltán az itthoni és a nemzetközi projektek zavartalan kiszolgálásának érdekében, a tudásközpont további bővítésével számol. Ez a folyamat már a tavalyi évben megkezdődött egy jelentős létszámbővítéssel, amit az idei esztendőben az XAPT még további 20%-al szeretne növelni. A vállalat akvizíciós törekvéseinek köszönhetően, idén várhatóan további jelentős bővülés előtt áll a vállalatcsoport.
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09