A Lenovo nyerte a Red Dot Design Award legrangosabb díját

forrás: Prím Online, 2013. április 14. 11:09

A Lenovo csapata kapta a világ egyik legelismertebb Red Dot Design Award díját. A Lenovo munkatársai a “Red Dot: Best of the Best” kategória díját vehették át, ahol a Lenovo IdeaPad U430s notebookjával neveztek. Ezen felül a Lenovo design és felhasználói élmény (Design & User Experience) csapata megnyerte a “Design Team of the Year 2013” díját is, amellyel kiérdemelték az “Év Design Csapata 2013” elismerést.

Ahhoz, hogy a Lenovo megkapja az „Év Design Csapatának” járó elismerést világszerte olyan neves és sikeres világmárkák munkáival kellett megküzdenie, mint az előző évek győztesei a Nokia, Adidas, BMW, a Bosch és a Porsche. Továbbá a Lenovo képviseletének olyan szempontoknak kellett megfelelnie, mint az innováció, technológia, csapatmunka és a kiemelkedő teljesítmény. A díj igazán hosszú múlttal rendelkezik, hiszen 1988 óta minden évben megválasztják az év design csapatát, akik képesek egy innovatív tervezői munkával újraformálni a formatervezői világ arculatát és piacát.


A Lenovo a világ első kínai vállalata, aki magáénak tudhatja a Red Dot Design Award „Design Team of the Year 2013” díját. Ez a megtisztelés igazán különleges és áttörő pillanat a Lenovo számára, amely már Kínában bizonyított, így eljött az idő, hogy ezt az elismerést és márkaismertséget globális szinten is megvalósítsa a vállalat az innováció, a technológia és a design területén.


A Red Dot Design Award elismerései bizonyítják igazán a Lenovo kiváló design és formatervezési munkáit, amelyet szerte a világon milliók használnak. A Lenovo csapata eddig 21 díjnyertes termékkel büszkélkedhet a Red Dot Design Award történetében, amelyeket főleg a formatervezés kategóriájában nyertek. Az eddigi legnagyobb elismerést a Lenovo IdeaPad U430s notebookja és még 2012-ben a ThinkCentre Edge 91, valamint a Yoga koncepciójának termékei kapták.
 

Kulcsszavak: díj design notebook Lenovo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09