Cyberoam NG sorozat: hálózatbiztonság KKV-knak

forrás: Prím Online, 2013. április 18. 09:42

A Cyberoam új NG sorozatát kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeihez alakította és ezáltal kategóriájában jelenleg az egyik legjobb tűzfal és UTM teljesítményt nyújtja. Az új generációs szériában még a belépő szintű eszközök is Gigabites teljesítményre képesek. A széria minden tekintetben megfelel a jövő kihívásainak, mint a piac leggyorsabb UTM készülékei, az átlagnál ötször nagyobb áteresztőképességgel és kitűnő biztonsági megoldásokkal rendelkeznek.

A Cyberoam - a világ egyik leggyorsabban fejlődő hálózatbiztonsági termékeket gyártó vállalata - az újonnan jelentkező hálózati igényeket és biztonsági kihívásokat is figyelembe véve fejlesztette ki legújabb, NG elnevezésű sorozatát, amely az IT hálózatok jövőbeli biztonságát szolgálja. Napjainkban a kis- és középvállalkozások nem képesek teljesen átállni  nagysebességű hálózati infrastruktúrákra, éppen az ilyen teljesítményű, számukra kialakított biztonsági megoldások hiánya miatt. Annak érdekében, hogy megfeleljenek a változó IT trendeknek a kkv-k kompromisszumokat kötnek a biztonsági kérdéseket illetően, vagy jóval magasabb áron vásárolnak nagyvállalati megoldásokat. A Cyberoam elérhető áron és kifejezetten a kkv-k igényeire szabva alakította ki megoldását, ezzel pótolva a piaci űrt.

Az NG sorozat kiemelkedő tulajdonságai


Gigabites tűzfal teljesítmény és áteresztőképesség
Az NG sorozat eszközei kategóriájukban a legjobb tűzfal és UTM áteresztőképességet nyújtják. Még a belépő szintű eszközök is nagysebességű hálózati teljesítménnyel rendelkeznek.


Erőteljes hardver
Az eszközök hardver-komponenseinek továbbfejlesztése révén az NG sorozatot új generációs processzorral és memóriával, valamint megnövekedett tárolókapacitással látták el. Emellett az új UTM sorozat minden tagja Gigabit Ethernet vezérlővel rendelkezik.


Kiváló minőség, új design
A megújult külsővel rendelkező NG sorozatban a minőségi hardverelemek és az átdolgozott felépítés eredményeként az I/O műveletek feldolgozási sebessége jelentősen megnövekedett. Az új generáció tápegységei áramingadozással és túlfeszültséggel szemben is védik az eszközöket.

A teljesen új firmware - CyberoamOS

Az NG sorozat eszközei már az új, CyberoamOS firmware-el érhetőek el, amely hatékonyabban használja a hardver lehetőségeit, így jobb hálózati- és titkosítási teljesítményt biztosít.
 

Kulcsszavak: security Cyberoam tűzfal

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05